merha arkadaşlar.....................................
merha arkadaşlar.....................................
madem sola döneceksin
solunda neden boşluk bırakıyorsun?
Biber gazı senin sandığın kadar eğlenceli bişey değil. Ölümle sonuçlanabilen durumlar oluyor. Kimsenin canına zarar vermem ben. Arabaya istediğimi yaparım ama insanlara yapamam. O benim canıma kastetmiş olsa dahi...
Nasıl boşluk, anlamadım ?
Sağ şeritten gidiyordum, sola sinyal verdim,daha ben bi milim kıpırdamadan zırt dedi geçti yanımdan. :silent: Boşluk derken kastını anlayamadım... :silent:
galiba arkadaş şunu demek istedi.3 şeritli yol düşün.Sen ortadasın sola dönüşünü orta şeritteyken gerçekleştirmek istiyosun.
iide elinde eldiven kafalnda kask zırhlı bi şekilde motosiklet kullanırken çantan yada bagajında ki biber gazına ulaşmak zor olucaktır..
iide elinde eldiven kafalnda kask zırhlı bi şekilde motosiklet kullanırken çantan yada bagajında ki biber gazına ulaşmak zor olucaktır..
Pınarr;844689' Alıntı:çantaya koyarsan zor olur tabi deli :cherry:
biber gazı direk sağ cepte olacak ki motoru istop etmeden çıkıp basıp gidesin
polis yanıma çekip benle kavga ederken kontağı kapattı yumruk gösteriyodu bende sağ cepten çıkardım direk arabanın içine yarım tüp boşalttım..
nerden baksan enaz 1 saat kalmıştır orda..
hem yukarıdaki "arkandan geldiğinde özür dilemeyip çarpabilirdide" ihtimalini düşünmene gerek kalmıyo yaaaa :wiinkk:
çantaya koyarsan zor olur tabi deli :cherry:
biber gazı direk sağ cepte olacak ki motoru istop etmeden çıkıp basıp gidesin
polis yanıma çekip benle kavga ederken kontağı kapattı yumruk gösteriyodu bende sağ cepten çıkardım direk arabanın içine yarım tüp boşalttım..
nerden baksan enaz 1 saat kalmıştır orda..
hem yukarıdaki "arkandan geldiğinde özür dilemeyip çarpabilirdide" ihtimalini düşünmene gerek kalmıyo yaaaa :wiinkk:
Polis plakanı almadı mı ?
Yine de iyi cesaret, devletin polisi sonuçta. Ordan geçen her hangi bi sivil plakanı alsa, Allahı gelse seni karakolda kurtaramazdı...
İddialı olan ben değilim Pınar sensin..Polisten bahsediyoruz, yaptığı ne olursa olsun, karakola seni alsalardı görürdün o zaman artistliği.. Naptı ki polis ?