iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

Senin karizman yetmez okutmaya.... Bakımsız ruz tarzanı.......:p
mr.fodul, sana konusmak bayramdan bayrama,kaldi 15 gun dayan biraz :)
saoLun kankaLarIm hepinİzi iCh Liebe diCh.:queen:

:queen::queen: sayın aygır elinizden geleni ardınıza koymayın:queen::queen: (bbaday)boray
da gitti bi sen kaldın tek başına bize ne yapabilirsin:farao:. bana öle gellioki yakında sende pes edicen bize katılıcan:rendeer: bak seni tek bıraktılar:farao: ama bak biz hiç birbirimizi bırakmadık.:wiinkk::wiinkk:

1 ay sonra hepsini birden huzurevine ziyarete gideriz :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kanka ben vicidımı beğeniyom mutluyum...ama sen bizi hüzünlendiriyorsun...hatta ağlamak istiyoruz...:p

aslında senin için üzülüyoruz...:salut:

Vicidini beğeniyormuş...Puah.....:queen::queen: Ulen kendini kandırma bari.....:queen::queen::queen: Hadi bizi neyse....:queen::queen::queen:

Mutluymuş.....Puah puah...:queen::queen::queen::queen:

Lem aşağı baktığında ne görüyon bana onu söyle.....:queen::queen::queen:

kankalar dün tigerin yanındaydım foto yok hiç çekilmedik :mrgreen: anladın sen onu :) ne diyordum motoruyla dertli durumda bilerek resim felan çekmedim fazla yüklenmemeniz için. bilmiyorum donuma kadar yağmuru yiyince bi duygusallık çöker gibi oldu :queen: mağzeme çok feci :queen: kereste durumu anlıyacağınız cortingen
sato, bravo cnm :queen: idmanlısın yüklen :queen:

kankalar dün tigerin yanındaydım foto yok hiç çekilmedik :mrgreen: anladın sen onu :) ne diyordum motoruyla dertli durumda bilerek resim felan çekmedim fazla yüklenmemeniz için. bilmiyorum donuma kadar yağmuru yiyince bi duygusallık çöker gibi oldu :queen: mağzeme çok feci :queen: kereste durumu anlıyacağınız cortingen

ulen o firsat bulmusken kacirilmiydi be :queen::queen: . 1-2 foto cekseydin yeterdi,onada ayri bi sela topic'i acardik ne guzel :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bathu motoru bugün hallettik sanırım. şarz dinamosundan gelip kondansatöre giren kablolardan biri kesikmiş. bağladık, ölçüm yaptık 14v ok :cat:
kırmızı renkliydi kablo. kesin bu smirnof cühelası bomba sanıp kırmızı kabloyu kesti :queen:

bathu motoru bugün hallettik sanırım. şarz dinamosundan gelip kondansatöre giren kablolardan biri kesikmiş. bağladık, ölçüm yaptık 14v ok :cat:
kırmızı renkliydi kablo. kesin bu smirnof cühelası bomba sanıp kırmızı kabloyu kesti :queen:

motora komplo duzenlemek istesem depoya atesle dalardim.sonra gokyuzunde taygir'in gt'nin havai fisek gosterisi.en azindan senide bu dertten kurtarmis olurdum :queen:

Motosikleti
motora komplo duzenlemek istesem depoya atesle dalardim.sonra gokyuzunde taygir'in gt'nin havai fisek gosterisi.en azindan senide bu dertten kurtarmis olurdum :queen:

14 litrelik depoya ateşle dalmak ha
insanlığa böyük bi iyilik olurdu bu, arada benim motor da kaynardı ama bi sizden bi bizden :queen:

bu bizim mete kekosu amma alıgan çıktı baksanıza. malum tartışmalı konuda biraz üstüne gideyim arada sosyal mesaj vereyim ilerleyen mesajlarda gönlünü yaparım dedim benim mesajdan sonra prometyus kardeşimiz topiği kitleyivermiş. bana da alınmasa bari, gerçi alınsa da umurumda değil :p
bu arada aynı konuyu sakın buraya taşımayın, geyiğimizin içine etmeyin ha.

ah batuu be...düşman kalesine giriyon ama bi foto çekmiyon...Truva atmıza noldu...yalan oldu galiba...ne gösterdi veye ne ikram ettide yelkenleri suya indirdin paşam...:queen:

taygır naptın yaptın son masaj olarak girdin o topiğe...:pnası becerdin la moddan hızlı olmak zordur...:p..ışık hızı smileysi..

Motosikleti
adam sessiz sedasız geçti bizim ordan ama ben yol kenarında pusu da bekliyordum haberi yoktu. peşinden bi çıkmışım yola giderken yakalayıp sıfırından bi sol çekmişim aklı gitti, fotoğraf düşünecek hali kalmadı :p

mete' Alıntı:
taygır naptın yaptın son masaj olarak girdin o topiğe...nası becerdin la moddan hızlı olmak zordur.....ışık hızı smileysi..
hacı ben sosyal mesajımı vermişim arada sana da kitlemişim ona bakarım :queen:

gel sana 2500 ytlden 1000 RR alak...:mrgreen:

sato ve smirno abiler düşmanla sen bnei oluyom kusura bakmayın...buna İKK denir...Yani İstihbarata Karşı Koyma...:bounce:

askeriyede öğrenceniz marak etmeyin...

:pale::pale:benİ aSkere aLmayCakmIşLar. aLSaLarda ne araba ne tüfek. peeeh:pale:

sato ne laa dalaksızmısında almıyorlar askere :) ne iş. mete olüm tigerin tipi biliyon resim çeksem ne olacak yakından daha fenaa hani işkence çektirecektik resmi koysam küser bizee elimizdeki bulgurdan oluruz ağbii :queen: hele bide motorunun yanında beraber bi foto çekseydim size ne mağzeme çıkardı varya of :)

:pale::pale:benİ aSkere aLmayCakmIşLar. aLSaLarda ne araba ne tüfek. peeeh:pale:

hayrola kanka...nedir fukuat...bazı tercihler falanmı...seni her şekilde kabul ederiz biz...:queen:

sato ne laa dalaksızmısında almıyorlar askere :) ne iş. mete olüm tigerin tipi biliyon resim çeksem ne olacak yakından daha fenaa hani işkence çektirecektik resmi koysam küser bizee elimizdeki bulgurdan oluruz ağbii :queen: hele:queen: bide motorunun yanında beraber bi foto çekseydim size ne mağzeme çıkardı varya of :)

abicim çekicektin ya...olmadı...yohsam kanına mı girdi bu zındık...:p

Motosikleti
gizlimiz saklımız yok, tip resimdeki gibi motor da grenajsız (kuyruk takılı) vaziyette. yan grenajların birini ben çatlattım çıkardım bir arkadaş kalanların hepsini halletti sağolsun. öyle geziyorum , motor gittiği sürece umurumda olmaz grenaj var yok, şekle takılanlar düşünsün.
ama batu biliyor ki o resim çekerse ben de çekerim ::pala:: yakışıyor mu badici adama o göbek :p
ula mete kendi adamlarına bile kitliyorsun fırsatı buldunmu, kitlemanyak keko seni
garibanlara kitlemanyak, bana geldimi kitlenmanyak :queen:

yanliz buranin tansiyonu biraz dusuyo.karsida tek dusman kalinca zevkide cikmiyo.
ozelden alp'e gultekin'e bbaday'a msj atayim geri donsunler :)

Motosikleti
onları tatile gönderdim. burayı bana emanet etmenin rahatlığıyla kafa dinliyorlar. biliyorlar ki biriniz de bir bana beşiniz de bir. beşi bi yerde kekolar.

onları tatile gönderdim. burayı bana emanet etmenin rahatlığıyla kafa dinliyorlar. biliyorlar ki biriniz de bir bana beşiniz de bir. beşi bi yerde kekolar.

kactilar demiyonda tatila cikti diyolar,hem sana emanet etmislermiste,icleri rahatmista.oldu canim.senmi koruyacan burayi,beni guldurecek baskabisey bulamadinmi aygir kirmasi taygir.bizim orda seb git zic ve pokundan kale yap derler :bounce:

gecenlerde cakoyla konustum,babasi vefat etmis o yuzden bayagidir nete giremedim diyo,burayi ileteyim dedim

Son düzenleme:
Motosikleti
smirnof tehdit var icraat yok, anca kuru gürültü çıkarıyorsun.

çako nun başı sağolsun, taziye tebrik bölümüne bi baş sağlığı topiği açın bari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar