- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Resimde gördüğünüz benim canım ciğerim, geçen günü kuru bezle kromlarını silmiştim ondan sonra çektim. Kromlar şimdilik idare etse de boyası çok canımı sıkıyor. Parlaklığı gitmiş ve üzeri kirli. Sticker varmış da çıkartılmış sanırım etiket lekesi var. Tazikli suyla yıkandı daha önce çamuru aktı ama hana böyle tertemiz cillop durmuyor. Önce adam akıllı beze bir yıkamam lazım ama sabun olarak ne kullansam bilemedim. Ha tabi bide adam akıllı bir pasta cila yapmak istiyorum ama gördüğünüz üzere depo iki renk. Direkt pasta cila ile girişsem sıkıntı olur mu? Yoksa dikkatlice siyahları ayrı, grileri ayrı mı pastalamalıyım?
Ayrıca krom görünen yerler tabiki de kaplama ve ufak oksitler var bazı yerlerde. Bunlarla nasıl başa çıkabilirim? Ve oksit olmayan tırnağımla kazıyınca çıkan ama kuru bezle bir türlü çıkaramadığım bazı lekeler var onlar için nasıl bir temizleyici kullanmalıyım? Cif ayarı bir şey çok mu ağır kaçar?
Çok soru sordum ama birde egzost'un motordan çıkan yerleri parlaklığını yitirmiş, çizik değil ama mat gibi duruyo bezle ovunca biraz düzeldi ama hala tam değil onun için nasıl bir uygulama yapabilirim?
Uzun uzun sordum ama bunlar herkesin başına gelmiş basit şeylerdir diye düşünüyorum, acemiliğime verin lütfen