- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Tamamen saçmalık. Ezsinler benim yakınımı. Gider mahkemeye veririm. Yani sen diyorsun ki ben de yetki olsa ben de önüme geleni vururum.. Polislerimizin ne gibi zorluklarla uğraştığını, çok zor bi meslekleri olduğunu ben de biliyorum. Ama senin mantığın olur, olmazsa zorla oldururuz. Senin o bahsettiğin ülkeler de eğitim diye bişey var. İnsanlar eğitiliyorlar, ondan sonra halen itlik yapmak da ısrar edenlere o şekil de davranıyorlar. Öyle bi bahsettin ki bi an Amerika nın sokaklarını teksas gibi düşündüm. Amerika öyle polisiye filmlerde izlediğin ülke değil. 5 tanesini indirsin bakalım dediğin bi can senin. Cezası neyse, mahkemeye çıkar, hakim verir. Her suçlunun cezasını, sokakta ki polis verecek olsaydı, sokak da adam kalmazdı.....
Şimdi diyelim adama falan çarpmadı..... Bu adam bomba yüklü terörist... Biyerde patlatacak... Polis dur dedi bu başladı kaçmaya... Polis te vurmadı..Plakasını aldı... Nasılsa yakalayacaklar mahkemeye verecekler ya....
Adam da gitti bombalarını patlattı.... Bir çok masum insanımız gitti.. :bounce::bounce:
Birde böyle düşün.... :cat::cat:
Benim fikrimi soracak olursan bence hiç sorma.... Derisini yüzerdim gibi iğrenç laflar etmek istemiyorum....