İki kask arasında kaldım

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi iki kask arasında kaldım suan 12 bin lira nakitim var suzuki inzumayı bekliyorum tabi öncesinde takım taklavat işini hallediyorum herşey bitti sıra geldi kaska kasklarda agv tulumuma daha çok yakısıyor ama sharkta bir baska duruyor siz iki kasktan hangisini öneriyorsunuz ikiside sharptan 4 yıldız almıs xr1000 alıcaktım çok tipsiz ben görüntüye önem veriyorum içime sinmesini istiyorum yoksa gider arainin tipsiz kasklarına 1.500 verirdim :)

SHARK : http://www.anesmotor.com/?urun-1500-SHARK-S700s-Stipple.html

AGV : http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6604&m=44&g=598&o=82&s=1258

Ben GDR çene açılır kaskı almak için 6 ay bekledim. Topu topu 110 tl idi. Sen böyle bütçeden bahsedince acıdım halime :-(

c90

bence AGV
daha teferruat ve güven verici duruyor
fiyat farkıda yok gibi zaten
şimdiden hayırlı olsun Allah kazasız sürüşlerde kullanmak nasip etsin::gazla::

Naktin varsa agv almak için hiç zaman kaybetme bence , malum görünüm diyorsun . Ki göz var nizam var , ayrıca agv de gayet iyidir , iyi ..

Size farklı bir marka önerisinde bulunayım BELL Türkiye'de pek tanınmasada her kaskı beş yıldızlı dış kabuğu diğer kasklar gibi uzaylı başlığı değil ama üstteki kasklardan hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.

Ben bugun agv marka bir kask esime aldim izmirdeki mototas iskonto magazasindan cok memnunum . Tavsiye ederim , her iki kask da cok iyi ancak Agv tasarim olarak bir sinif ustte bence.
Guvenli Surusler,
Mert

Teşekkürler arkadaslar sanırım agv yi alıcam fakat deneme sansım yok netten alıcam deneme sansım olsaydı keske :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Size farklı bir marka önerisinde bulunayım BELL Türkiye'de pek tanınmasada her kaskı beş yıldızlı dış kabuğu diğer kasklar gibi uzaylı başlığı değil ama üstteki kasklardan hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.

Dostum onada baktım sharptan 5 yıldız almıs fakat hem ismi kötü duruyor kaskta hemde tasarımı ls2 gibi bilinmedik birşey agv yide virüs programı olan avg ile karıstırıcaklar :)) ben çok takıntılı biriyim o yüzden bell arai gidiyor SHOEI çok iyi tasarımdan kaybediyor ama agv nin harfleri AGV olsaymıs çok iyi olacakmıs ama olmadı işte :S neyse bakalım yapacak birşey yok zaten tulumumda giri ve siyah eldiven de öyle botta öyle ki bota 400 ü geçik verdim TCX ama çok iyi ortada motor yok motora para kalmadı desem yeridir ya nakit almayı düşünüyordum fakat motor fiyatının çeyreği taksit olcak gibi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

agvnın vızorune bır bak bır de sharkın farkı yorumla sonra hangısını alırsan al

hocam ben bide 160 lira civarına renkli vizör alıcam o yüzden sorun yok böyle baktıgında ayna gibi gri olanlardan :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Ben bugun agv marka bir kask esime aldim izmirdeki mototas iskonto magazasindan cok memnunum . Tavsiye ederim , her iki kask da cok iyi ancak Agv tasarim olarak bir sinif ustte bence.
Guvenli Surusler,
Mert

hangi seri hocam biliyorsunuz geniş bir serisi var aldıgınız kaskın full race oldugunu sanmıyorum :)

agvnın vızorlerının ınce oldugunu ve sıneklerın vızorun ıcıne ısledıgıne defalarca sahıt oldum.yaklasık serce parmagımız kadar tas geldı benım sharka vızorde cızık yok gıbı bır sey ama hızım 122 km fılandı

bu para veriliyorsa bence schubert marka (doğru yazdığıma emin değilim) marka kasklara bakmanızı öneririm. 250 cc motosiklet kullanacaksanız 100+ hızlardaki ses geçirmeme özelliği de önemli bence.

illa bu ikisi ise agvyi öneriyorlar.

Evet Haklisiniz Full Face Degil sehir icinde devamli artci olucagi icin esim full face almasini istesemde acik bir agv kask aldi , aksam evde inceledim isciligini cok begendim .
Arkadas bence http://sharp.direct.gov.uk/ bu siteden istedigi kaskin kac yildiz aldigini bir arastirsin tipine cok onem vermiyorsa ben oyle yaptim :)

Süper Moderatör (BBRR)
İki kask arasında kaldım

Bi dilek tut o zaman :cherry:

Schubert çeneden açılan modellerine bak .. Gözlükte rayban, çakmakta dupont, kaskta schubert her marka gelir geçer bu saydıklarım kalır ..

Şekil olarak Agv'nin daha farklı bi havası bi albenisi var bence :thumleft:

Schubert çok pahalı hocam ya aşırı pahalı :) agv alıcam sanırım vizör değişicem ya 200 lira civarında birşey

Anladığım kadarıyla netten alacaksınız yani ürünleri görmediniz, şunu söyleyeyim bende kask almadan önce nette çok araşırdım, netteki fotolara bakarsan LS2 ler bile çok kaliteli gözüküyor ama akından görünce farkı anlıyorsun, Shark görünüş olarak çok iyi bence bende s700 alacaktım ama bedeni yoktu, şimdi idareten bir kadk kullanıyorum ama alacağım kask Shark olacak büyük ihtimal. Speed r sauer çok güzel gözüküyor.

Shark iyidir ama denemedim.AGV kasktan arkadaşımda var,çok memnun.

Herikiside birbirinden güzel duruyor tasarım olarak. Heriki markayada şahsen güvenim var iyi işler çıkarıyorlar.

Shark a karşı sempatim olduğundan ben Shark alırdım modeller arasında belirleyici bi fark yoksa diye düşünüyorum. Fakat bu model bana biraz rengarenk geldi.

Grafik detayları agv nin daha bütün duruyor. Birde ben paramı Fransa' dan sa İtalya' ya kaptırmayı tercih ederim ( gönül isterdi ki hiçbirine kaptırmayalım onlar bizden alsın :pr: )

Yani hakikaten tam bi ikilemdesin :)

-Herikisininde sharp sonuçları aynı mı ?

-Herikisininde ağırlığı aynı mı ?

-Dikey ve yanal aerodinamileri (rüzgar dirençleri) aynı mı?( biliyorsun ki seyir halinde bazıları feci rüzhar direnci oluşturup bakışını bile değiştirebiliyor)

-Herikisininde kask içi ses izolasyonu aynı mı ?

-Herikisinde de DD kilit mi kullanılmış?

-Vizörlerinin açılma kademeleri eşit mi ( bence önemli bir kademede 3 cm açılırsa boş iş :) )

-Görüş açıları aynı mı ? ( vizörden bakarmış gibi motosiklet kullanmak berbat bişey 1mm bile önemli benim için :) )

-Hangisinin dış kabuğu daha ufak ? ( topcase e 2 tane scorpion sığabilirken, 1 tane schubert sığıyor :) )

-Herikisnde de çene altı perdesi var mı ( çene kısmı epey alçalıyor olsada, rüzgar girecek biyer buluyor, önümüz kış :) )

... ... bu tür detay yorumları bulmaya çalış bence ve öyle seç :cat:

Herşey eşitse geriye kara kaş kara göz kalıyor. Bu durumda agv nin grafikleri Sharkta olsa alırdım, yoksada renkli şey takmam ben :) AGV alırdım :)

@ferdinand Mükemmel bakış açıları yakalamışsın:D Bunların cevabını bulduğunda ikilem ortadan kalkar zaten:D

agv hem şekil olarak hem özellik olarak daha kaliteli bir kask. aklını bulandırma agv al gözün arkada kalmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar