İki hemşerinin sıcak buluşması Eğmir Gölü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel, Allah muhabbetinizi arttırsın :cherry:

sagol kardeş yeni fotolarıda eklemişsin ama bak dikkat ediyorsan eger senin çektiginfotolar bulanık :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam yaaaa tartışmayın, bir dahaki Eğmir gölü gezisinde fotoğrafları ben çekerim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw ank dasın tabi gelecen eğmirin guzelııgını görecen yalnız cekılmıyor oralar:bounce:

Eğmir benim makinenin gidebileceği yerlerden birisi sanırım :cherry:

Aklına esen gidiyor oraya, bir ara yaparız bakalım plan program :cat:

yapalım abi dünden bura(morötesi) ile plansız oldu ama patates közledik süperoldu.buranın benden baya şey ögrendi :D:mrgreen:

tanıştığınız için çok sevindim inşallah bir gün tüm:bestmt:camiası bi türkiye turu yapardı herkes birbirini tanır sever kaynaşır. bu arada handi ybr hanginizin anlamadım bi söylesenize açıkçası gri hoşuma gitti diyecem siyahta bi o kadar süper aman aman yolda dikkatli olalım sonra böyle ::stretche olmasın demi

tanıştığınız için çok sevindim inşallah bir gün tüm:bestmt:camiası bi türkiye turu yapardı herkes birbirini tanır sever kaynaşır. bu arada handi ybr hanginizin anlamadım bi söylesenize açıkçası gri hoşuma gitti diyecem siyahta bi o kadar süper aman aman yolda dikkatli olalım sonra böyle ::stretche olmasın demi

benım motor Türkiye'yi turluyamaz sıser

ama benlik bişi yokki nerden biliyim ben sizin bayan oldugunuzu dikkat etmedim bile :D

hım

ama benlik bişi yokki nerden biliyim ben sizin bayan oldugunuzu dikkat etmedim bile :D

dogru walla bende bılmıyordum biraz anımsatıyordu civciv sonra tokalı yuzler aslında herkesın ısmının altında cinsiyeti yazsa ne guzel olur karışıklık oluyor :farao:

Güncel.....................

.... guncel...........................................

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar