ıkı farkı model sızce hangısı ??

arkadslar bu aralar kendıme bı scooter almayı hayal edıyorum sadece hayal asamasında suan
pekte uzak deılım aslında ama oncelıkle arastırma yaparak basladım ıse
yaptıgım kısa arastırma sonunda honda dylan 150 ve sym gts 250 de karar kıldım
bu kararımda hondanın marka ımajjı gts nın de dıs gorunumu ve fıyatı etken olmustu ama zam gelmıs 7 bucuk olmus 6800 du en son
bn hafta sonları gunu bırlık ıstanbula 200 300 km uzaklıktakı guzel yerlerı gezıp gormeyı amaclıyorum:) ıkı kısı rahat ve yakıt sorun olmucak bı motar arıyorum
sız olsanız hangısını tercıh ederdınız

tabi ki sym yaw sende neyi karşılaştırıosun ki dylan gts nin yanında bisiklet kalır bence hmn git gts kap bitane

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İkisinin de tarzı ayrı...Uzun yol ise sym, Şehir içi kullanımda dylan....

Yanlış hatırlamıyorsam honda hp yönünden tatmin edici.İster şehir içi ister şehir dışı kullan.Hem şehir içi daha çok kullanacaksan,honda daha kıvrak olur.Ayrıca makine su soğutmalı,buda bir ayrıcalıktır.Uzun yolda yazın dahi banamısın demez..Yinede sen bilirsin.

hondanın motoruyla ılgılı cekıncem yok yanlız ıkı kısı rahat lık bıraz zor olcak galıba ama sym nım otoru ıle ılgılı bılınmez lık var cunku turkıyede yenı bı marka
hondanın + sı motoru ıkı kısı bınmesı bıraz sıkıntılı
symnın konfıru var motor nasıl cıkıcak muamma

kardeşim symnin motoru tartışılmaz artık kanıtladı kndini adam 160.000 km ye gelmiş bakımlar dışında 1kez bile servise götürmemiş düşünün ve karar verin arkadaşlar gts deki rahatlık,performans,dayanıklılık ve özellikler dylana fark atar ona göre bndn dememesi

kardeşim symnin motoru tartışılmaz artık kanıtladı kndini adam 160.000 km ye gelmiş bakımlar dışında 1kez bile servise götürmemiş düşünün ve karar verin arkadaşlar gts deki rahatlık,performans,dayanıklılık ve özellikler dylana fark atar ona göre bndn dememesi
ssaol gropsy ılgılendıgın ıcın ıst da ıse yuz yuzede muhabbet etmek ısterım yabancı oldugum sym markası ve gts modelı ıle ılgılı genıs kapsamlı bılgi almak ısterım sym ıle ılgılı
yazılı deıl gercek yasanmıs ,motoru kullanmıs, sservıse sokmus servısten memnun mu deılmı parcalar omurunde mı deısıyor yoksa oncemı bunları bılen bıryle konusmak cok ock ıyı olur bnm ıcın

bnce sehır ıcı honda ama daha cok uzun yola kullanıcam dersen sym erım bnde

selam arkadaşlar ben bir xt 66o almayı düşünüyorum 2005 ya da 2006 ruhsat sahibinden temiz bende bir yamah ybr var 2006 model takas düşünüyorum eğer varsa ilgilenen arkadaşlar bana yazabilirler [email protected]an tesekkurler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
selam arkadaşlar ben bir xt 66o almayı düşünüyorum 2005 ya da 2006 ruhsat sahibinden temiz bende bir yamah ybr var 2006 model takas düşünüyorum eğer varsa ilgilenen arkadaşlar bana yazabilirler [email protected]an tesekkurler

İyide kendine topic açsaydın..Arkadaşın konusuna atlamış oldun.....Hem anasayfada da gözükürdü konun....:cat:

sym nin hızı artınca rüzgar kaskı sallıyo diye biliyorum..
kymco nunda böyle bir durumu var.. (120km hızla 35km gittim. giderken kafayı öne doğru indirmek gerekiyo..)

bence almadan önce test sürüşlerine gidin..

sym yi test amaçlı kullanmıştım gerçekten çok konforlu uzun yol için dylan dan daha tatmin edici bildiğim kadarıyla sym suzuki deki mühendislerle çalışıyor kötü bir marka değil....

cagman kartal23 tesekkurler ne yazıkkı deneme surusu yapılamıyo bıldıgım kadarıyla symlerde yanlıs bılıyorda olabılırım dylanı bıle test edemedım daha

Scooter ı deneyerek alıyorsan yarın öbürsü gün alacağın motorun üç gün sende kalmasını istersinn :queen: :queen:

valla istanbulda olsaydım bayaaa bi yardım ederdim sana ama şuan sadece yazışabiliriz msn varsa beni ekle konuşruz fln yada sym başlığındaki arkadaşlar sana deneme sürüşü konularında fln yardım edebilirler hem çok iii bilgilerde edinebilirsin

Marka imaj1 sebebiyle Honda görünüyor ama amaç 200-300 km'lik yolculuklar olunca ve seçenekler içinde sym olunca ben GTS250 derim.

gropsy ekledım msn e senı haberın olsun sym cok sık bı motor bakalım hayırlısı begendıım motorlar butce ustu olunca baya bı dusunmek gerekıyor bıgun gaaza gelıp alıcam bırını ama bakaım nezaman...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar