İki Çinlinin Macerası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bayağı güzel bir geziymiş oralar çok güzelmiş harbi gezilecek yerler o sonlara doğru güzel bir çeşme var Allah Allah mükemmel yerler.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ali Osman hocam, gerçekten keyifle okudum ve izledim raporu. Ellerinize sağlık. :cat:

O sulardan kana kana içmek isteği hasıl oldu raporu okurken.:)

Devamını diliyorum.

benim için çok degerli olan yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşeşekür ediyorum sağolun varolun,sizlere konuk olduğumu bilmek kadar güzel birşey yok.
....evet arkadaşların dediği gibi motor motoran xv250 idi.bundan bir önceki gezimde raporu var..gevur dağlarının tepede zincir parçalanmış 20 km diğer motorla aşağı çekmiştik.bu gezidede iyi bir denge olmadığı için benden sıfır not alan üstelik birde üstüme düşen motoru geziden hemen sonra sattım.
hikayenin bazı bölümlerinin videosu.. gülme garantili. motor düşmesinde dizim kırılayazdı hala montaj diyenler oldu :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Videolar da çok güzel Ali Osman Hocam.:)Ayrıca motosiklette (özellikle enduroda) düşmeyi karizmayı çizdirmek olarak algılayan bazı arkadaşlara, olaya eğlence boyutuyla baktığımızda hiç te öyle olmadığını anlatması açısından oldukça güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.:cat:

MCV

Baştan sona zevkle izledim.Elinize emeğinize sağlık.O rüzgar bile sizi durduramamış.Helal olsun.
Paylaşım için teşekkürler

Aşırıı keyifliydi :cat: resimler, samimiyet dolu yazılar kadar samimiiydi

Nicelerini kazasız belasız yaşayın inş

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
O guzel anlatımınızla sanki oradaymışım gibi oldum. Devamini bekliyoruz.

çok harika kareler.. videolardaki çektiğiniz eziyet bu işin eğlencesi.. cross motorsiklete de haksızlık etmemmek lazım. o kadar sarp araziyi yamahanın cross u da olsa zorlanırdı emin olun.. eğlenceniz daim olsun.. sucuk ekmek karelerini de görsek iyi olurdu.. :)

abi harika gezmişsiniz ve eğlenmişsiniz, anlatımınıza ve videolara bayıldım, uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim :)
Abi ruhunuz hala genç, motosiklet ve gezi tutkunuz çok canlı, bence siz 18 yaşındasınız, bak benim de acayip gezesim geldi şimdi, yarın hemen olsun istiyorum :)

zaman ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlar için. sağolun varolun

Abi Ducatin yakiyo bol gezmeler cok guzel tum fotolar tesekkurler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay arkadaş bir gezi bu kadar mı güzel anlatılır, bu kadar mı samimi paylaşılır, yaşadım resmen, hem eğlendim hem güldüm, gülerken de benzer durumda aslında nasıl eziyet çektiğimi hatırladım, sağ olun var olun... (O rüzgar harbiden fenaymış yalnız.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar