Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim için çok degerli olan yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşeşekür ediyorum sağolun varolun,sizlere konuk olduğumu bilmek kadar güzel birşey yok.
....evet arkadaşların dediği gibi motor motoran xv250 idi.bundan bir önceki gezimde raporu var..gevur dağlarının tepede zincir parçalanmış 20 km diğer motorla aşağı çekmiştik.bu gezidede iyi bir denge olmadığı için benden sıfır not alan üstelik birde üstüme düşen motoru geziden hemen sonra sattım.
hikayenin bazı bölümlerinin videosu.. gülme garantili. motor düşmesinde dizim kırılayazdı hala montaj diyenler oldu
Videolar da çok güzel Ali Osman Hocam.Ayrıca motosiklette (özellikle enduroda) düşmeyi karizmayı çizdirmek olarak algılayan bazı arkadaşlara, olaya eğlence boyutuyla baktığımızda hiç te öyle olmadığını anlatması açısından oldukça güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.:cat:
çok harika kareler.. videolardaki çektiğiniz eziyet bu işin eğlencesi.. cross motorsiklete de haksızlık etmemmek lazım. o kadar sarp araziyi yamahanın cross u da olsa zorlanırdı emin olun.. eğlenceniz daim olsun.. sucuk ekmek karelerini de görsek iyi olurdu..
abi harika gezmişsiniz ve eğlenmişsiniz, anlatımınıza ve videolara bayıldım, uzun süredir hiç bu kadar gülmemiştim
Abi ruhunuz hala genç, motosiklet ve gezi tutkunuz çok canlı, bence siz 18 yaşındasınız, bak benim de acayip gezesim geldi şimdi, yarın hemen olsun istiyorum
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay arkadaş bir gezi bu kadar mı güzel anlatılır, bu kadar mı samimi paylaşılır, yaşadım resmen, hem eğlendim hem güldüm, gülerken de benzer durumda aslında nasıl eziyet çektiğimi hatırladım, sağ olun var olun... (O rüzgar harbiden fenaymış yalnız.)