ikametgah değişikliği?

Merhaba arkadaslar benim oglum var manisada dedesi ile beraber kalıyor ben uşakdayim okula kayit olmasi icin ikametgahımı manisaya aldirmisdim simdi ikametgahimi usak a aldirmam lazım alıncada oglumun ikametgahda alıncak otomatik olarak bu islemden sonra oglumun manisada kayitli oldugu okuldan kaytini silerler mi yada oranin ogrencisi gibi okumaya devam eder mi? saygilar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Büyük ihtimal seninde ikametin dedenin yanı...
Ama Sen aldırabilirsin...
Çocukla taşımana gerek yok....
Çocuk dedesinin ikametinde durabilir... Soyadı aynı ise...

Evet ikametgah dedenin yanı benimde, soy isimler tutmuyo kayın babam olduğu icin

Evet ikametgah dedenin yanı benimde, soy isimler tutmuyo kayın babam olduğu icin

Dostum eğer kayın baban ise olmaz diye biliyorum. Daha önce arkadaşım oğlu için ikametgah değişikliği yapmıştı. Sende bir şekilde orada oturuyor gösterebilirsin. İnternette bilgi çok araştır derim, daha önce ben taşındığım zaman ikametgah değişikliği için buraya bakmıştım.

Dostum eğer kayın baban ise olmaz diye biliyorum. Daha önce arkadaşım oğlu için ikametgah değişikliği yapmıştı. Sende bir şekilde orada oturuyor gösterebilirsin. İnternette bilgi çok araştır derim, daha önce ben taşındığım zaman ikametgah değişikliği için buraya bakmıştım.

20015 yılındaki konuya çok erken cevap vermişssiniz hocam. güzel hortlatma :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar