II. Ankara "Evdeki Hesap" Buluşması

Vay be gözlerim doldu. Motosiklet.NET Ankara'nın böyle geliştiğini de mi görecektik. Hey gidi beee. Askere giderken gözüm arkada kalmayacak :queen:

Dostlarım hepinizi kucaklayacagım bir görüşek hele. Just_life dostum hepinize birer tane Asker tatlısı alacagım doya doya yin:) Promete dostum sen de git askara artık biz sana toplantı fotolarını net ten yollarız. Sen kutsal görevini yerine getirirken bir çatır çatır toplanıp Ankaranın güzide mesire yerlerinde fink atarız artık.Darılmaca yok haaaa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
prom resimlere önem verin toplantınızda bizler sizleri ancak böyle tanıyabiliriz geçenki gibi bir aksilik olmaz inşallah

vay beee! daha ikinci buluşmada ikiye katladık sayıyı... Böyle giderse, yazın gezilerimiz otobanlara sığmaz... :queen:

arkadaşlar birazdan eveden çıkacam başka işlerim var, ordan kayacam buluşma yerine. iptal filan olursa haber verin sa gibi beklemeyeyim oralarda... 05438220890

Eveeet, bir buluşmayı daha gerçekleştirmiş olmanın haklı sevinci ve gururu içerisindeyiz. Kar-kış demeden sıcak evlerinden toplantımıza gelen arkadaşlarımın ayaklarına sağlık diyorum. Resimleri gördükten sonra diyeceksiniz "motor yok, kask yok bu nasıl motorcu toplantısı?". Evet haklısınız ama Ankara'nın kışı İstanbul'a İzmir'e benzemez. Burda bir kar yağar 1 ay kalkmasını beklersiniz. Bizim hiçbir zaman mangal yapacak şubat ayımız olmadı :salut:

Evet fotolar ve ufak tanıtım yazıları geliyor...

00005690en.jpg

En belirgin olduğu için KIRMIZILI'dan başlayarak sola doğru ilerliyorum. Kırmızılı arkadaş Tiger sahibi olan just_life, ardından havayol, burakara13, Prometheus, mb2908, marcos ve Mozaik.

00005706qq.jpg

havayol ile burakara13; havayol pek yazmıyor forumumuza ancak iyi bir okuyucu.

00005710bl.jpg

Prometheus ile mb2908; mb2908 uzunca süre Ankara'da yaşamış ancak işi gereği artık İstanbul'da ve Keeway alıcısı gibi görünüyor.

00005722ac.jpg

marcos dalmış uzaklara gitmiş, Mozaik fotoğraf makinasını keşfetmeye çalışıyor, just_life ise mb908'in getirdiği yasadışı bildiriyi okuyor :p (Keeway Superlight)

00005738bs.jpg

Keeway'in reklam filmi :p

00005740zz.jpg

Korku filmi izler edasıyla Mozaik'i dinleyen bildik simalar :p

00005754zf.jpg

marcos ile Mozaik ikilisi bi ara koptular gruptan. :)

00005762lr.jpg

marcos, sonradan aramıza katılan Hido720, Hido720'nin arkadaşı ve uyuyan güzel just_life.

Özetle, oturduk sohbet ettik. Tanışmalar bu toplantıda da devam etti. Yeni katılan arkadaşlar, eskilerin (ki en fazlası 1 haftalık eski) birbirlerini tanımaya devam etmesi, haftaya yapılacak bayi gezisinin yerine ve gününe karar verilmesi şeklinde gelişti toplantı.

MT Ankara'nın yavaş yavaş gelişeceği sinyaleri verilirken, bir soğuk Ankara gününde daha içimizi ısıtacak dostluklar kuruldu. Tüm dostlarımın tekrar ayaklarına sağlık :cat: :rendeer:

Prometheus eline sağlık fotograflar için. arkadaşlar gelen herkeze teşekkürler gerçekten güzel vakit geçirdik. ne zaman başka ortamlarda motorsiklet lafı etsem en fazla 10 dakika sürüyordu. 3 saatten fazla doyadoya konuştuk herşeyi. mozaik abimizede teşekkürler mekanında ağırladı bizi. haftaya tekrar görüşmek üzere....
bu arada bende ki fotografı ekleyemedim galiaba çok geniş geldi...

arkadaşlar hepinizin eline ayagına saglık. çok iyi vakit geçirdik .Ve mart sonu gibi de gezilere başlıyoruz.İlk durak ODTÜ Eymir Gölü gibi duruyor.İlgililere...Motoru olmayan motorcu dostlarımızı artçı olarak da olsa götürecegiz.Bu arada Zeynel Abi artçı olarak gelebilme ihtimalin sıfırın çokca altında.:mrgreen: haberin olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
marcos' Alıntı:
.Bu arada Zeynel Abi artçı olarak gelebilme ihtimalin sıfırın çokca altında.:mrgreen: haberin olsun.

niye sayın abim ?
1,99 / 105 kilo olabilirim , ama bu benim artçı olamayacağımı gösterir mi ?
lütfen duygularımla oynamayınız :)
Ben de ÇİN malı scooter a biner gelirim :)

Zalimin zulmü varsa bu garibin Scooteri var ( ilerde endurom olacak )

Mozaik Abi enduroya mı döndün sen? :silent: Abi sen benden de kararsız çıktın yahu :queen:

Bu buluşmalar gittikçe daha zevkli hal almaya başladı benim için sayı artışı güzel bir durum. Ayrıca Prometheus Olayları espiri tadında anlatmana bayıldım :p

Zeynel abi sana enduro yakışır söyleyeyim.Paşa paşa gezeriz walla

Atalarımızın bir sözü var "Et olsunda köpek olsun diye" motor olsunda scooter,enduro,racing.vs ne fark eder önemli olan motorcu olabilme isteğimizle bir araya gelebilmemiz.Bir de motorlu gezilere start veribilseydik daha iyi olcaktı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hido720' Alıntı:
motor olsunda scooter,enduro,racing.vs ne fark eder önemli olan motorcu olabilme isteğimizle bir araya gelebilmemiz.

1,99 boy 105 kiloya ne olursa o olsun
enduro da olur çopur :) da olur
alayına gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar