- Konu Yazar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Hey maşallah.. Güzel gezi olmuş içimiz açıldı resimlere baktıkca..
Neşeniz daim olsun :cat:
sağol orhan kardeşim allah razı olsun,hepimiz neşesi daim olur inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Uzun gölün karşı tarafındaki şelale, ne güzel görünüyor demi arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
heyyy be hiç insan burda yaşlanırmı, veya başı ağrırmı, ağrımaz inan ki.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
Buyurun caçığaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
haaa arkadaşlar sizlere söylemeyi unuttum.bizim ihtiyar heyetinde herkesin bi görevi var tabii ki haliyle 1 numara kenan abinizin ben heyetin çaycısıyım, en güzel çayı ben yapıyorum çünki.
2 numara o bu geziye gelemedi,
3 numara heyetin kasası,aynı zamanda da tüm alış verişi o yapar.
4 numara heyetin bulaşıkcısı
5 numara heyetin ahçısı bi yemekler yapar,değme hatun halt etmiş inan ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
yemekden sonra dedim ki arkadaşlara, hadin motorlara binelim şöyle gölün çıkdığı yere doğru gidebildiğimiz kadar gidelim bakalım nerden geliyor göl,ve çıkdık az gittik asfalt yol bitti normal orman yolu başladı.işde o yerlerden biri.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
bentin üzerinden motorlarla karşıya gecebilirmiyiz dedim ama yemedi arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
ertesi gün uzungölden ayrılıyoruz ve rizeye doğru gaz açıyoruz.
demişlerdiki çayelin de mutlaka kuru fasulye yemeden gitmeyin.
bizde gelince çayeline gidelim bari şu kurufasulyeyi görelim dedik
ama hayatımız en büyük hatasını yapmışız.
bi kap yemek bu kadar kazık olurmu yaaa
yemekmi yedik kazıkmı yedik bizde anlamadık,sakın haa arkadaşlar o çayeliden yerde kusufasulye yemeyin çok pahalı ki hiç sormayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------