İhtiyar heyetinden Baba ve oğul.

Sevgili motorcu arkadaşlarım.sizlere oğlum 1984 doğumlu gökhanı tanıştırmak istedim.
oda bizler gibi motorcudur.yenide bi motor aldı ricada etti baba,resimlerimi eklermisin diye
bende kırmadım delikanlıyı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
ilk önce kendi motorum arkadaşlar.

Fotoğrafta sadece "baba" kısmı mevcut sanırım :mrgreen:

Bu arada bende bugün ilk defa babamı artçı olarak aldım -malum ben de acemiyim- çok hoşuna gitmiş olacak ki, eve gelir gelmez anneme gel hatun seni motorla gezdireyim dedi :queen: Allah nasip eder de babama ve bizlere sağlıklı bir ömür verirse, ileride ben de babama motosiklet alacağım, beraber gezeceğiz ailece motorlarla :mrgreen: Yeter arabalara bindiğimiz :mrgreen:

oğlumla benim motorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

VEEE OĞLUM GÖKHANIN, MAKİNASI

2008 MODEL SUZUKİ GSXR 1000

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

TÜM MOTORCU ARKADAŞLARA KAZASIZ GÜNLER DİLERİM.

HERKESİN ŞANSI BOL YOLU AÇIK OLSUN....

İkiside sınıfında harika motosikletler. Kazasız belasız sürüşler.Darısı başımıza:)

Çok güzel...

Allah size uzun yıllar boyunca kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

İkiside sınıfında harika motosikletler. Kazasız belasız sürüşler.Darısı başımıza:)

inşallah arkadaşım.daha iyisi sizlerin olsun çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------

Çok güzel...

Allah size uzun yıllar boyunca kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Amin arkadaşım çok sağol iyi dileklerin için,mevlam tüm motorcu arkadaşlarımızı korusun.

Allah kaza bela vermesin, böyle güzel paylaşımlara gerçekten ihtiyaç var motosiklet camiasında... Örnek dayanışmalar, hele ki 2 jenerasyon aynı tempoda olursa... Ailece keyifli sürüşler... :cat:

Kazasız belasız
baba oğul doya doya gezersiniz inşallah.
Yalnız boynuz kulağı geçmiş gibi abi
oğlun seni beklemez gezilerde demedi deme :)

Kenan abimiz hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız sürüşler.

inşallah benim oğlum böyle bi motor istemez. vede binmez
ecelin nezaman geleceği belli olmaz ama 1000likte biraz daha hızlandırılmış çekimde gelir sanki
şahsen 125cc bile bazen kontrolsuz hızlanabiliyor. 1000cc yi düşünemiyorum.
allah kaza bela vermesin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar