İhtiyaç Sahibine Ücretsiz Kondom

İhtiyaç sahibine hayrına kondom veriyorum arkadaşlar. Kıskanma güdüsünü aşamamış bir bireyin dünyaya gelme riskine baştan engel olabilirsiniz. :)
Kargo da benden...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güzel düsünmüssün ama Türkiye'de kullanim alani yok.
Yani sen kondomu bedava veriyorsun iyi güzel ama
karsi taraf
ver-mi-yor.

Dur arkadaşım! Gerçekten ihtiyacın varsa listeye ekleyeyim! Alabilecek durumun varsa ihtiyacı olan arkadaşların önüne geçmiş olursun. :mrgreen:

68 dolar değerinde Louis Vuitton. :p
tumblr_m0fydx93VR1qz6fdso1_500.jpg

tamamen populist bir yaklasım.klasık turk dusuncesı.ama tavsıye ettıgıne gore ttecrubeyle sabıt

Ben de az kullanılmış bir tane gönderebilirim ihtiyaci olan varsa.Sadece bir sefer kullanılmış yağmur ve güneş görmemiştir.

Mersin İl Temsilcisi
ben isterim ama kaç paket göndereceğine bağlı :)

Ben de az kullanılmış bir tane gönderebilirim ihtiyaci olan varsa.Sadece bir sefer kullanılmış yağmur ve güneş görmemiştir.

sen olayın b.kunu çıkardın.
göndereceksen bari kullandığınla gönder ki bir işe yarasın derlerse ne diyecen??

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------

Çikolatalamı Sen Onu Söyle
Bide Hissetmi yoksa Normal mi, Hisset ve Bitter Çikolatalıysa tam Olur :queen::queen:
Tövbe Tövbe Konuştuğumuz Şeylere bak:rendeer:

yahu hemşom, sana ne tadından...
sen hisset, gerisini aromalı seven düşünsün... bir paket puding kaç para, bu kadar da cimri olma yauuu :)

Kask verenden motorla mı istiyorlar ki benden öyle istesinler. O durumda verilecek daha güzel cevaplar var ama lise muhabbetine kaçıyor.
Olayın b.ku çıkmıştı sıvayan ben oldum kabul.

o değil de şimdi dışardan bakıyon ii hoşş temiz gözüküyor çil çil :) ama ciğeri nasıl bunun ona kimse bişe demedi :) 0-100 kaç ? 100 km ne yakar ne içer ? ihtiyaç sahipleri bunları bilmek ister :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar