İhtiyaç Sahibine Ücretsiz Kondom

Arkadaslarimiz ihtiyac sahibine ucretsiz malzeme veriyor. Hepsini takdir ediyorum. Sizin actiginiz konu dalga gecmek maksatlimi tam anlayamadim ve konuyu dogru bulmadim.

Ben liseliyim ama sizin kadar degil "inzell" abi. Zipponun konusunu okudum tmm orada bir yanlis anlama veya bir tartisma cikmis yaptiginiz sizin icin dogru benim veya bir baskasi icin yanlis onu bilemem ama bunu uzatmanin anlami yok ben mt alemini kardes diye biliyordum yolda bir motorlu kaza yapsa veya dusse sirtimda tasirim ciddi diyorum hepsi benim abim ablam kardesim ama siz isin cilkini cikarmissiniz (kusura bakmayın telefonda gavurlarin klavyesini kullaninca boyle oluyo harfler tam degil)

bu ara bir şeyler hediye etmek moda oldu nedense,,,
sizdemi kullanmadığınız için hediye edeceksiniz,,,,

Ben liseliyim ama sizin kadar degil "inzell" abi. Zipponun konusunu okudum tmm orada bir yanlis anlama veya bir tartisma cikmis yaptiginiz sizin icin dogru benim veya bir baskasi icin yanlis onu bilemem ama bunu uzatmanin anlami yok ben mt alemini kardes diye biliyordum yolda bir motorlu kaza yapsa veya dusse sirtimda tasirim ciddi diyorum hepsi benim abim ablam kardesim ama siz isin cilkini cikarmissiniz (kusura bakmayın telefonda gavurlarin klavyesini kullaninca boyle oluyo harfler tam degil)

Dostum MT alemi kardeş demişsin ama böyle birşey yok.burada 10TL nin bile lafını yapan şerefsiz insan çok...
buda sana bi abi tavsiyesi...

Kocaeli İl Temsilcisi
Güzel düsünmüssün ama Türkiye'de kullanim alani yok.
Yani sen kondomu bedava veriyorsun iyi güzel ama
karsi taraf
ver-mi-yor.

şu mt nin olmassa olmazısın ihtiyar , sensiz bir sabah düşünemiyorum , yanlış anlaşılmasın :cherry: senin yorumları arar oldum moral bulmak için :cherry: allah neşemizi eksik etmesin .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar