İHTİYAÇ SAHİBİNE ÜCRETSİZ KASK MONT

Kask almak için günlerdir para biriktiriyorum fakat param yetmedi bi türlü 50 tl birikti anca mevcut kaskım var fakat oda tıntırık bişey kask için bende sıraya girmek istiyorum. Bedenide uyduğu için ayrıca bu davranışınız içinde sizi tebrik ederim :rendeer:

İşte forum kardeşliği çok güzel bir davranış umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır

Ozelden yazdim ins mont hakkinda hayirlisi olur sabirsizlikla cevabinizi bekliyorum :)

Kask almak için günlerdir para biriktiriyorum fakat param yetmedi bi türlü 50 tl birikti anca mevcut kaskım var fakat oda tıntırık bişey kask için bende sıraya girmek istiyorum. Bedenide uyduğu için ayrıca bu davranışınız içinde sizi tebrik ederim :rendeer:

Bu Arkadaşa Verilirse Daha İyi Olur Bence.

Merhaba motorumu ilk aldığımda ls2 kaskım vardı 1.5 ay önce kaza geçirdim kaskım çok sayıda çizik aldı ve vizörü çatladı kullanılmaz hale geldi artı olarak bir tanıdığımız motorumu aldıktan bir kaç ay sonra venom marka motosiklet montu verdi kullanmam için ama 75 kiloyum ve mont xl mevcut montu bana gönderirseniz venom montumu size veya ihtiyaç sahibi birine gönderebilirim

Sivasta ogrenciyim kaskim var cok sukur ama montum yok sivas soguk oluyor haliyle usuyorum monta talibim Allah hayrini kabul etsin simdiden

yapıtığınız iş çok güzel almak isteyipte alamayan kişilere gider inşallah bu yaptığınız belkide onu ölümden/yaralanmadan kurtarıcaktır tebrik ederim

Tebrikler... Motorcu dayanışmasına örnek en güzel davranışlardan biri...

Merhaba hafta sonu oldugundan giremedim foruma
birkaç arkadasla mesajlaştık sehir dısından baya bir arkadas mesaj atmış onlara yardımcı olamadım
kusura bakmasınlar montu bi ögrenci arkadasımız gelip almış güle güle kuşllansın
kask duruyor hala yerim kadıkoy göztepede bilginiz olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar