İHTİYAÇ SAHİBİNE ÜCRETSİZ KASK MONT

Merhaba arkadaslarr
kendime yeni mont ve kask aldığım için boşaçıkan kask ve montu ihtiyaç sahibi arkadasların kullanması
için vermek istiyorum.
kask m lazer
montta l dir modeka asagıda fotoğrafları var bakıp benle özelden mesajlaşabilirsiniz
hepinize iyi surusler

umarım ihtiyaç sahibi bir arkadaşa ulaşırsınız, sizi kutlarım brawoo ::alkiis::::alkiis::

Bu güzel davranışınız için teşekkürler.
anlınızdan öpülecek adamsınız.
inşallah gerçek ihtiyaç sahibine gider.

Davranışınıza hayran kaldım. Sizin gibi forum da bir kaç arkadaş daha var saolsunlar hepiniz çok iyisiniz. En azından zar zor ekipman toplayan insanlara yardımcı oluyorsunuz TEBRİKLER.

Merhaba. Oncelikle saygi duyulmasi gereken bir davranisiniz var tebrik ederim. Ve aciklamama geleyim.
Dokuz Eylul Universitesi ogrencisiyim. Motosiklet sevdalilari olarak toplanip "Dokuz Eylül Süvarileri" klubumuzu sayili resmii devlet universiteleri motosiklet klupleri arasina soktuk. Motosikleti olan-olmayan bircok ogrenci arkadasimizla bu cati altinda toplandik. Kisitli ogrenci butcemiz ve imkanlarimizla artci uyelerimiz icin ekipman almaya calisiyoruz. Eger ekipmanlarinizi hala vermediyseniz biz de talibiz. Giderek buyuyen bir topluluk haline geldik. Egitimler seminerler test surusleri duzenlemeye calisiyoruz ve boyle desteklere ihtiyacimiz oluyor. Uygun gorurseniz iletisime gecebiliriz. Klup catisi altinda alacagimizfan dolayi montunuzu bizden sonraki nesiller de kullanabilecek. Iyi gunler

Cömert insanı Allah cc. sever tekerin düz bassın her daim kardeşim... Tebrikler

Merhaba, cekete ihtiyacım var. Şuanki ceketim yırtık kullanamıyorum. Teşekkür ederim.

Bende talibim abi mail attim açıklama yaptım
Merhaba, cekete ihtiyacım var. Şuanki ceketim yırtık kullanamıyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba. Oncelikle saygi duyulmasi gereken bir davranisiniz var tebrik ederim. Ve aciklamama geleyim.
Dokuz Eylul Universitesi ogrencisiyim. Motosiklet sevdalilari olarak toplanip "Dokuz Eylül Süvarileri" klubumuzu sayili resmii devlet universiteleri motosiklet klupleri arasina soktuk. Motosikleti olan-olmayan bircok ogrenci arkadasimizla bu cati altinda toplandik. Kisitli ogrenci butcemiz ve imkanlarimizla artci uyelerimiz icin ekipman almaya calisiyoruz. Eger ekipmanlarinizi hala vermediyseniz biz de talibiz. Giderek buyuyen bir topluluk haline geldik. Egitimler seminerler test surusleri duzenlemeye calisiyoruz ve boyle desteklere ihtiyacimiz oluyor. Uygun gorurseniz iletisime gecebiliriz. Klup catisi altinda alacagimizfan dolayi montunuzu bizden sonraki nesiller de kullanabilecek. Iyi gunler

tebrikler en ihtiyacı olana gitsin

Son düzenleme:
Çok güzel bir davranış, tebrikler :cat: İhtiyaç sahibi birine gitmesi dileğiyle iyi akşamlar.

ihtiyacım var aslında ama kıyıya köşeye bu iş için attığım bir miktar paramda var bu ay içinde alıcam inşallah...temennim gerçekten ihtiyacı olan birisine verilmesidir..göstermiş olduğunuz davranış için tebrik ederim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar