gönder bana soner
keske sadece özelden yazdırsaydın. böyle isim açıklayarak olmamış bence.. sebebi, yazmak isteyip de yazamayan arkadaşlar olabilir diye düşünüyorum..
benide yazzz. kaskın bana çıkarsa bende kendi LS2 mi aynen böyle yaparımkalite şart...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
benimki m beden. bana küçük geliyor. iyi olur bu çıkarsa
kaliteden once hic kaskı olmayan yada fllface kaskı olmayıp mecburiyetten yarım kask takanlar var kısacası ihtiyacı olanlar icin yapılmıs birsey marka yada gorsel olarak begendiginiz icin isim yazdırmak biraz garip buldum k.bakmayın bu benim sahsi dusuncem ayrıca m beden size kucuk geliyorsa s beden kafanıza girmez heralde.Size L beden oneririm.benide yazzz. kaskın bana çıkarsa bende kendi LS2 mi aynen böyle yaparımkalite şart...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
benimki m beden. bana küçük geliyor. iyi olur bu çıkarsa
2 yukarıdaki yazımı okumadın galibakaliteden once hic kaskı olmayan yada fllface kaskı olmayıp mecburiyetten yarım kask takanlar var kısacası ihtiyacı olanlar icin yapılmıs birsey marka yada gorsel olarak begendiginiz icin isim yazdırmak biraz garip buldum k.bakmayın bu benim sahsi dusuncem ayrıca m beden size kucuk geliyorsa s beden kafanıza girmez heralde.Size L beden oneririm.
2 yukarıdaki yazımı okumadın galiba