iğrenç youtuber'lardan nasıl kurtulabiliriz?

kendim için değil, oğlum için soruyorum arkadaşlar.

bizim oğlan youtube'da ne kadar iğrenç tip varsa hepsine abone olmuş, allahim aklımı çıldırmak üzereyim. yolda görsem yolumu değiştireceğim tipleri izliyor bizim dallama velet.

hele hele dün ekşi'de gördüm, 7 yaşında bir çocuk, küfür kıyamet video çekmiş, youtube'a yüklemiş, youtuber olmaya çalışıyor.

bu iş çığırından çıktı arkadaşlar. toplumsal bir travma haline dönüşmek üzere.

şimdi benim sorum şu: android işletim sistemi üzerinde youtuba'da kanal engelleme nasıl yapılır? kişi değil ama kanal engelleme.

bu sabah ülke ayarlarını yeni zelanda yaptım. youtuber'ları sürekli zararlı içerik bildirimi ile şikayet ediyorum. fakat şu kanal engelleme fasilitesinin kesin olarak tablet ve telefonlara (android\ios) gelmesi gerekiyor.

ya da dövlet bu işe bi el atsın arkadaş ya! çıldırmamak elde değil!

Bende bu konuyu açacaktım hakikaten nedir bu ya kalkmış birisi birde altın kelebek şeysi almış..Yok akıllı hiçbişeyde yok ya saçma sapan şeyler..

arkadaşlar masaüstü değil android ya da ios'ta nasıl olacak?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Masaüstü, Android, iOS,... ne farkeder ki? Kanalın gözükmesini istemediğin hesap ile herhangi bir masaüstünden giriş yapın ve kanalı engelleyin. Hiçbir cihaz ile izlenemez böylece, tabii engeli kaldırılmadığı sürece.

DKN

amaç engelleme değil ki adam tahamül edemiyor o yüzden açmış konuyu zaten, yani dertleşmek için.. bende evden tv yi salladım uyduyu kabloyu ne varsa büyük bi sinirle söktüm attım. arada bakıyodum abonesi olduklarıma, sonra bi anda çicek gibi açtılar heryerde. zaten biri napsa diğeri aynısını yapıyo. kışkırtma videosu, çiğköfte yaptım, sevgilime ayrılık şakası vb. artık bilgisayarıda açmıyorum. bunu da telefondan yazdım :)

Son düzenleme:
En iyi seçenekler
Ölmelerini beklemek :bounce:
Ürememelerini ummak :bounce:
Çocuğa youtube kanalı açıp meşgul etmek :bounce:

Ulan millette ne cesaret var. Yeni mezun olmuş tedirgin bir memur işidci bu diye kafasına sıksa bedavaya gidecek :)

eskiden youtubeden para kazanılmıyordu para kazanma olayı geldi saçma sapan kanallar türedi enes batur denen bi çocuk var 18-19 yaslarında küfürlü videolar çekiyor hep 7-8 yasında çocuklarda izliyor

Bir ara ülkenin en büyük youtuber'ı enes batur bir video paylaşmıştı. 8 milyon izlenmeye youtube 780dolar vermiş ve bu çocuk ayda 100 milyon üzeri izlenme alıyor siz hesaplayın ne kazandıklarını, çocuk okulunu bile bıraktı altına camaro çekti :)

diğer veletlerde bu rakamları duyunca herkes kanal açmaya başladı sonu böyle oldu tabi

Şimdiki çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor. Eline tablet, telefon verilip bir kenarda sabahtan akşama kadar oturuyorlar. Youtube de artık iş kapısı haline geldi. Şu malum enes batur denen çocuk youtubeden günde 8.833 TL, ayda ise 116.500 TL para kazanıyor. Şu parayı en iyi doktor bile kazanamıyor. Altında son model araba, kaldığı evde en lüksünden...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar