iftar fotoğraflarımızı paylaşalım (4 ağustos cumartesi)

Kocaeli İl Temsilcisi
Sağlık olsun abi,Allah,sağlık,afiyet,ömür verdikçe ins nice organizasyonların altına imzanı atarsın.
Bu arada Kocaeli Mt olarak bi Keramete gidelim abi,gündüz yüzülmüyor bari gece yüzeriz :cherry:

sahi yaaa :pale: bizim keramet işi yalan oldu değilmi :) ulen onuda unuttum iyimi :) hakikaten yahu kocaeli olarak gitsek çok makara olur :) yarın yada öbür akşam uyarmı ? motorasuko ekibi ve fazlası nasııııll ? :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------

Ya irfan abi ben yine kizarmişmıyım bana mı öyle geliyor..heee :):):):) ya gündüz de değildi güneş carpiyyo abi beni :)

sen her zaman karizmasın böceeemm :) ama güneşten uzak durduğun sürece :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------

Evet arkadaşlar ilk videoyu yükledim devamını sanırım yarın akşam ancak yükleyebilirim saat bayağı geç oldu hepinize hayırlı sahurlar :)

http://www.youtube.com/watch?v=_WL6ZtgbHag

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------

Kocaeli İl Temsilcisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

İrfan kardeşim Keramet olayından beni de haberdar et.

tamam abi bizim buradaki çocuklarla bir ara niyetlendik lakin işlerimizin çıkması sebebi ile ertelemiştik ama çok eğlenceli olurdu doğrusu keramet ılıca :) helede gece olunca :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
http://www.youtube.com/watch?v=SgSOnoQC1qE

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

tamam abi bizim buradaki çocuklarla bir ara niyetlendik lakin işlerimizin çıkması sebebi ile ertelemiştik ama çok eğlenceli olurdu doğrusu keramet ılıca :) helede gece olunca :)

Bize uyar abi dün konustuk zaten motorosuko'dan ömerle,gece gitmeye cekindi dedim İrfan abi olacak yanımızda rahat ol diye :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar şu mete hımbılı , hangi aralık topiğe yorum yazdı ? ve ne zaman banlandı yine ? :)

irfan'ım ellerine sağlık güzel videolar :cat:

bu arada 600 RR'ın üstünde akıllı adamın işi ne :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar