Sağolasın alpercim gönüller bir olsun

yeri geldiğinde sürekli söylediğim bir sözcük var

gönül dostları (gönül ) diyorum bu işlerin ardında hakikaten gönül var dostluk var, arkadaşlık , güzellik var başka ne olabilirki ?
aslında böyle aktivite ve etkinblikleri düzenlemek yönetici arkadaşlara yada üyelere mahsus bir durum değildir herkez düzenlemeli, düzenlemeli derken tabi bunlarda beraberinde insana hem sitres hemde tatlı sıkıntılar getiren bir durumdur , yani birazcık fedakarlık etmek gerekir ama maddi ama manevi bunlar madalyonun görünmeyen yüzü aslında ama ben hiç bir zaman şikayetçi olmadım olmamda ,bu fedakarlığı bu gün sen yapmayacaksın ! ben yapmayacağım, o yapmayacak ! peki kim yapacak ?
benim hayat görüşüm ve idoolojim tamamen sanal diye oturduğumuz şu ekranın karşısındaki bizleri bir arada görmek, tanışıp güzel dostlar arkadaşlar edinerek tanıdığım insanları sadece monütör karşısından değil gerçek yaşamdada görmek , sanırım bunu başarıyorum
çünki senden iyi olmasınlar çok güzel insanlar tanıdım yani ben bu işi çözdüm paşam

bundan beni vazgeçiremezsiniz

ben her daim maddi manevi bu ortamda yapmam gereken ne varsa her daim buna hazırım bundan önce öyleydim bundan sonrada aynıyım ,
ben monütör karşısında kendimi ifade edip ertesi gün hiçliğe karışacak unutulacak biri olmak istemiyorum belkide ondandır

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
aynen ilhan abi bir karara bağlayacağız inşallah yalova festivali hangi tarihteydi abi yaa ): valla kusura bakma kafam çok karışık şu an