iddia ediyorum yeryüzündeki tek D&G KASKI bende

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ak akçe kara gün içindir..

Öncelikle motoaktüel ekibini çıkartmış oldukları süper sayılarla kutluyor ve dergilerinin bu ayki sayısında banada yer verdikleri için çok teşekkür ediyorum.:rendeer:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yapmış olduğum kask tasarımım D&G ..şimdide her zamanki gibi motoaktüel ekibinin çıkarttığı şubat ayı sayısında da tasarımımın resımlerini ve tasarıyı nasıl gerçekleştirdiğimi konu alan bir başlık açmış..bunun yanında ilginizi çekebilecek süper konularla bu ayki sayıyıda kaçırmayın...teşekkürler motoaktüel,,
kask tasarımım ile ilgili haber sayfa 16 da baslıyor

http://www.motosiklet.net/forum/gunc...isi-cikti.html

Son düzenleme:
Abi herkes aktüeli okudu sen daha yeni konu ediyon kendini, geç kaldın.... :)
Acayip reklam kokuyor bura çıkıp biraz hava alayım. :queen:
Tuhaf fikirler bulman dileği ile.... :)

abı helal olsun bır kask dızayn ettın olay oldun helal sana

kanka ben sana bişey söylimmi hissediyorum olucak bişeyler..belkı bu sayede birilerine sesimizi duyurabiliriz motorcular olarak bellimi olur :queen:

Abi herkes aktüeli okudu sen daha yeni konu ediyon kendini, geç kaldın.... :)
Acayip reklam kokuyor bura çıkıp biraz hava alayım. :queen:
Tuhaf fikirler bulman dileği ile.... :)

valla ben yenı farkettım yaw hem dergıde tekrar hatırlatılmıs olur fenamı :p:p:queen:

Son düzenleme:
helal olsun kaytan bıyıklı motorcuma benim yakışırrrrr eeeeee motosiklet.net teki adam bunu yaparr daha nedimeli :rendeer:

bidahaki haber italyada moda dergilerinde cıkıcak artık;
dünyaca ünlü modacı tanrının_kırbacı57 modanın kalbinde en ünlü markalardan olusturdugu kreasyonla karsınızda:queen::queen::queen:

bidahaki haber italyada moda dergilerinde cıkıcak artık;
dünyaca ünlü modacı tanrının_kırbacı57 modanın kalbinde en ünlü markalardan olusturdugu kreasyonla karsınızda:queen::queen::queen:

yürü be muharrem kım tutar senı :queen::queen:
ahbe nerdeeeeee:p

hayırlı uğurlu olsun:cat:

tesekkur ederım saol:cat:

abı helal olsun bır kask dızayn ettın olay oldun helal sana

sorma vay be neymısım ben :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
atilla dergiye basmışlar seni:cat:

bi dahaki sayıyada hastane fotolarını koymayı düşünüyorlarmış:queen:

transparan we diğer marjinal çalışmalarda bekliyoruz :) zira bildiğim kadarıyla D&G pek bi marjinal marka... aslında lastikli üretime qeçilirse aynı kaskı birkaç modelle kullanıp, kirlenince de makinaya atarak qeri dönüşüme kazandırabiliriz...siz şirketi kurun...marketinq manaqer olmaya adayım :) ehueuheueheuhee :)

transparan we diğer marjinal çalışmalarda bekliyoruz :) zira bildiğim kadarıyla D&G pek bi marjinal marka... aslında lastikli üretime qeçilirse aynı kaskı birkaç modelle kullanıp, kirlenince de makinaya atarak qeri dönüşüme kazandırabiliriz...siz şirketi kurun...marketinq manaqer olmaya adayım :) ehueuheueheuhee :)

dostum kuruluşumuzun uzman kadro listesine ekledim seni:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

abi kask şekil olmuş eline sağlık paylaşım için yakında imalat başlayıp satarsın :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar