- Konu Yazar
mukemmel fıkır nedıım super olmus harıka
tesekkur ederım dostum yenı projeler yolda :queen:
mukemmel fıkır nedıım super olmus harıka
banada bi d&g egzost lazım (((((((((((eliin degerse bi zahmet hahhhaha
aman allahım benim tasarımım olan yeryüzündeki tek D&G kaskı italya da gösterime çıktı.aslında kaskın bitmemiş halini koymuşlar ama olsun bu olay beni yeni projeler yapmaya sevk etti yanlız arkadaslar aşagıdaki linkte italyan bir sitede olan kaskımın resmi için neler yazılmış anlayamıyorum iyalyancası olan bir arkadaşım bu konuda yardım ederse çok sevinirim vay be ben neymişim :queen::queen::queen::queen::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
http://www.motoblog.it/post/12096/foto-del-giorno-quando-il-casco-porta-i-pantaloni
evet düşünmüyor değilim valla bu hafta bi araştırayım ben:queen::cat:git patent falan al fikir calınmadan. bence yani...:bounce:
Helal olsun sana manyak bişey olmuşşş.
sağol morchella daha ilginç tasarımlarla GELİYORUM BEKLEYIN BENI :queen::queen::queen:
Bence alt bölüme esaslı bir kemerde takabilirsen bütünlük kazanır diye düşünüyorum.Nacizane fikrimdir.....
sen artık bızımle konusmazsında be abı unun dunyaya yayıldı![]()
adamım sonradan görme değilim ben şuan neysem sonrasındada aynı olurum geldiğim yeri asla unutmam:queen::queen::cat:
bılıyom be abı geyık yapayım dedım costun basladım bagrınmaya atlarım valla ustune![]()
puhahaahahaahha:queen::queen::queen::queen:ben abiyim höyt:queen:
abi mavrasın valla hasta kaldım yhaaa iyi fikirde değişik bişeye benzemiş...![]()
![]()