iddia ediyorum yeryüzündeki tek D&G KASKI bende

Beğenmedim ama fikrim geldi. Bunun aynısının Victoria's Secret'ini yapsak, hatun motorcular bayılır :mrgreen:

mükemmel ötesi olmuş,eline sağlık abi
eskimiş kasklarınızı böyle sarabilirsiniz:cat:

facebook etkisinde bir konu açılmış dedim ama gayet güzelmiş ..tebrikler :)

eline sağlık çok orjinal olmuş:cat: ama bunu yapmak içinde gözden çıkarabileceğimiz bir kask lazım:cherry:

hocam çok yaratıcısın helal sana bide peluşunu yapsanya oda şık olur bence eline salık .

çok güzel bir çalışma başarmıssın tebrikler sanırım bunu kızlar daha cok begenirler :cat:

teşekkür ederim evet 2 tane hatun sipariş verdi kaskları geliyor bu hafta yapıcaz bişeyler :queen:

ellerine sağlık bunun için bi pantolonun yanısıra bi kaskıda gözden çıkarmak gerekiyor galiba:mrgreen:

neden gözden çıkartma olarak bakıyorsunkı bence değer bile kattı suanda kaska 150 lira veren var ama satmıyorum o kadar ucuza vermem emek var bunda :queen::cat:

Beğenmedim ama fikrim geldi. Bunun aynısının Victoria's Secret'ini yapsak, hatun motorcular bayılır :mrgreen:

tamam sen yap bi bakalım hatunlar begenecekmı

mükemmel ötesi olmuş,eline sağlık abi
eskimiş kasklarınızı böyle sarabilirsiniz:cat:

evet güzel bir geri dönüşüm yöntemi diimi:cat::cat:

facebook etkisinde bir konu açılmış dedim ama gayet güzelmiş ..tebrikler :)

bu konu facebook tan haberim yokken ve facebook yokken açldı evet dediğin gibi olmuş iddia falan :queen::cat:

Son düzenleme:
HOCAM DEĞİŞİK OLMUŞ VALL COOL TAKILMAK İSTEYEN MOTORCULAR İÇİN :d

helal olsun be ab yakısır sana ama diger arkadasın dediği gibi kadifer olsa daha ii olurdu sıcak tutar hiç olmassa

Son düzenleme:
yaratici. kot kirpmak da keyifli olmustur:)

senn.. suuu.. hastaanede oryantal pozlar veren abimiz diil misin? ben mi yanlis hatirladim yei??

ellerine saglık çok güzel olmuş ama yagmurda kullanmak içinde yagmurluk yapsaydın abi,zira yagmur suyunu yiyince agırlaşacak kask,ama süper olmuş ya
fikir yaratan herkez mt de valla.

abı telıf hakkı ıstemesın d&g

anında manevrasını yaparız :queen:

yaratici. kot kirpmak da keyifli olmustur:)

senn.. suuu.. hastaanede oryantal pozlar veren abimiz diil misin? ben mi yanlis hatirladim yei??

yooooooo yooooooooo:queen: ben değilim o başkasıdır hastanemi orasıda neresı ne pozu :queen:

helal olsn vallaa delidir ne yapsa yeridir:cherry::queen:

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

ellerine saglık çok güzel olmuş ama yagmurda kullanmak içinde yagmurluk yapsaydın abi,zira yagmur suyunu yiyince agırlaşacak kask,ama süper olmuş ya
fikir yaratan herkez mt de valla.

sadece birkaç gram farkediyor okadar etrkılemıyor onnda test sürüşünü yaptık teşekkür ederim:cat:

Son düzenleme:
aman allahım benim tasarımım olan yeryüzündeki tek D&G kaskı italya da gösterime çıktı.aslında kaskın bitmemiş halini koymuşlar ama olsun bu olay beni yeni projeler yapmaya sevk etti yanlız arkadaslar aşagıdaki linkte italyan bir sitede olan kaskımın resmi için neler yazılmış anlayamıyorum iyalyancası olan bir arkadaşım bu konuda yardım ederse çok sevinirim vay be ben neymişim :queen::queen::queen::queen::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

http://www.motoblog.it/post/12096/foto-del-giorno-quando-il-casco-porta-i-pantaloni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar