iddia ediyorum yeryüzündeki tek D&G KASKI bende

allah akıl fikir versin :p bu motorcular ( ben dahil ) hepsi deli diyeceğim ama aklı olanın motorla ne işi olur :queen: eline emeğine sağlık :cat:pantolonunada geçmiş olsun

deli deliden imam ölüden hoslanırmıs :queen::queen:
bu arada pantolon zaten yırtıktı atıcaktım degerlendırdım :cat:

Ben kadife istiyom kışın sıcak tutar :queen:

oldu.iç döşeme suanda tasarım halınde :cat::queen::queen:

süper olmuş.helal olsun abi nereden aklına geldi?yaw

tesekkur ederım kardes:queen:

görüntü 10 numero. :)

yağmur, çamur haricinde kullanmak lazım.
zira temizliği zor olacak. :bounce:

tam aksıne cok kolay sabunlu bezle 2 dakanı almıyo onuda test ett:queen:ım

abi nerden buluyorsun böyle orjinal fikirleri

buna yaratıcılık denılıyor adamım :cat:

Son düzenleme:
Sevgili dostum kask müthiş olmuş benimde aklımda sözlüm için böyle bi kask yapma düşüncesi dogdu sayende :) Acaip şık olmuş,tam bir yaratıcı zeka örnegi :cat:

Hani satılıktı bu kask motorlan beraber:p
Ellerine sağlık:)

satılık ben yazıda satılık değıl dıye bı ıbare kullandıgımı hatırlamıyorum :bounce:

abi ben de bayıldım doğrusu,

hatta dolce&gabbana halt etmiş sen kendi adını yazsaydın oraya
yeni bir marka yaratsaydın :cherry:

cok yakında oda olacak sen uzme tatlı canını:cat:

Bir moda tasarmcısı olarak seni tebrik etmekten başka bir şey yapamıyorum.Eline sağlık.

yooo bır moda tasarımcısı olarak bana yon verebılırsınız :cat:

ya bu cep kısmı cok kullnışlı olur bence otobabnlarda vapurda bozuk paraarı içine atabilrisn yada KGS msela tebirkler valla hem görüntü hem işlevsellik süper :)

tesekkur ederım sagol katkılarınızı beklıyorum sıparıs almaya basladım :queen:

çok ii bi fikir, bende beyendim, güle güle kullan:)
bu arada yapıştırıcı olarak ne kulllandın?

bazı yerlerde dagt adında bır yapıstırıcı ıkı parca halınde bırı slıkona benzer şeffaf bır madde bu asıl yapıstırıcı
dıgerı de sprey yapıstırmayı hızlandırıcı tesekkur ederım

abi ben de bayıldım doğrusu,

hatta dolce&gabbana halt etmiş sen kendi adını yazsaydın oraya
yeni bir marka yaratsaydın :cherry:

yıkama işini de kotu ters çevirip kaskla makina da yıkayabilirsin bence :queen:

ona hıc gerek yok sabunlu bez le cok kolay :cat:

Son düzenleme:
İlk fotoğraf da küçük Emrah gibisin :mrgreen: Ati madem foruma koyacaksın bari ortalıktan kıyafetlerini toplasaydın.. :queen:

oldu be tubi oldu olacak takım elbise giyinip öyle resım cekılım şöyle saçlarıda yaladıkmı tamam dımı :queen::queen:

ellerine sağlık abi çok güzel olmuş

tesekkur ederım sıparıslerı alalım mt uyelerıne ozel ındırımler soz konusu:queen:

abi sen hemen seri üretime geç bence:cat:...levi's falan da yaparsan ii para kaldırırsın.:cat:.yanlız levi's yada dolce&gabbana duymasın affetmez:queen::queen:

sıkma canını hıc bısey olmaz hehe:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İçinide miflon kaplasaydın.... Kışın sıcacık tutardı.... Mis gibi....:cat:

abi süper olmuş yakışır sana motorada kottan bi mini etek yaptımmı tamam bu iş:queen::queen:

ati bde ne merak edıyorum bılıyousun kotun altında g-strıng ii duruyomus sende motora bınerken denesene

Harbıden yaratıcılık budur yaaa kask cızılmezde artık hem hehehe :) Elıne saglık super olmus.

çok güzel olmuş yeni tasarımlar bekliyoruz :cat:

yenı tasarımlar ıcın sermaye ..sermaye ıcınde sıparıs vermenız lazım :queen::queen:

İçinide miflon kaplasaydın.... Kışın sıcacık tutardı.... Mis gibi....:cat:

yok lamınant parke yaptırcam daha şık duruyoo:queen::queen:

abi süper olmuş yakışır sana motorada kottan bi mini etek yaptımmı tamam bu iş:queen::queen:

mını etegı sen kendı motoruna yap muharreeeemmmmmmmm:queen:

ati bde ne merak edıyorum bılıyousun kotun altında g-strıng ii duruyomus sende motora bınerken denesene

yok bu modellerde olmuyo en azından ben bılmıyorum sen bı dene bana netıceyı bıldırırsın sende daha tatlı durur:queen:

Harbıden yaratıcılık budur yaaa kask cızılmezde artık hem hehehe :) Elıne saglık super olmus.

tesekkur ederım kac sıparısınız vardı :queen::queen:

Son düzenleme:
ülkemde bu şekilde üretimci insan görünce çok mutlu oluyorum tebrik ederim bunu nolan v.s yapsaydı bi dünya para ister harika çalışma farklı olmuş ama yağmurlu havada girmesek mi acaba hani çamurlanırsa kolay olmaz temizliği:D

hehehehhehe koptum yaa, hasta hasta, salya sumuk ettim klavyeyi... guzel olmus... kreasyonlarinin devamini 4 gozlen benkliyorum

Bi de kumaşını yapalım takım elbiseye uyumlu :p Şaka bir yana bence süper olmuş. çok yaratıcı buldum :cherry:

Türk aklı işte,, valla süper olmuş, kesin tuvaletteyken gelmiştir aklına. Türkün aklı tuvalette çalışırmış:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar