iddia ediyorum yeryüzündeki tek D&G KASKI bende

iddia ediyorum yeryüzündeki tek D&G KASKIbende

arkadaslar bu kask yeryüzündekı dolce&gabbana marka lı tek kask :queen:ben yaptım

tarifi veriyorum önce bu işlem için kendınıze gözden çıkartabılecegınız bır kot pantolon bulun.. daha sonra pantolonun bel kısmını alt dıkıslerınden kesın ve kaskın alt cevresıne yapıstırın. daha sonra pantolonunuzun dız ustu kısmından ölçü alarak (kaskın tamamına) pantolonu kesın muhtemelen bu işlem sırasın da pot yapacaktır.Pot yapan yerlerın fazlalık larını kesın.ve daha sonra pantolonun bacak sıkmının iç tarafındakı kalın dıkıs fıtılını sökün. pot yapan yerlerı kestıgınızde acıklık kalacaktır. bu acıkları kapatmak ıcın bu fitiller kullanılacak ve yapıştırma işlemıne baslayın. dha sonra acık kalan yerlerı ıstedıgınız sekılde dekore edın. bu işlem yaklaşık olarak benım başından kalkmadan 7 saatımı aldı.

En iyisimi siz bunlardan isterseniz bana kaskı yollayın yeter fiyatta anlaşırız ben yakında seri üretime geçicem :queen::queen::queen::queen::queen:

Abi dehşet bişey olmuş yaaaaaa :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Yakışır sana :queen:

allah akıl fikir versin :p bu motorcular ( ben dahil ) hepsi deli diyeceğim ama aklı olanın motorla ne işi olur :queen: eline emeğine sağlık :cat:pantolonunada geçmiş olsun

görüntü 10 numero. :)

yağmur, çamur haricinde kullanmak lazım.
zira temizliği zor olacak. :bounce:

abi ben de bayıldım doğrusu,

hatta dolce&gabbana halt etmiş sen kendi adını yazsaydın oraya
yeni bir marka yaratsaydın :cherry:

Bir moda tasarmcısı olarak seni tebrik etmekten başka bir şey yapamıyorum.Eline sağlık.

ya bu cep kısmı cok kullnışlı olur bence otobabnlarda vapurda bozuk paraarı içine atabilrisn yada KGS msela tebirkler valla hem görüntü hem işlevsellik süper :)

GKN

çok ii bi fikir, bende beyendim, güle güle kullan:)
bu arada yapıştırıcı olarak ne kulllandın?

abi ben de bayıldım doğrusu,

hatta dolce&gabbana halt etmiş sen kendi adını yazsaydın oraya
yeni bir marka yaratsaydın :cherry:

yıkama işini de kotu ters çevirip kaskla makina da yıkayabilirsin bence :queen:

İlk fotoğraf da küçük Emrah gibisin :mrgreen: Ati madem foruma koyacaksın bari ortalıktan kıyafetlerini toplasaydın.. :queen:

abi sen hemen seri üretime geç bence:cat:...levi's falan da yaparsan ii para kaldırırsın.:cat:.yanlız levi's yada dolce&gabbana duymasın affetmez:queen::queen:

Yeni sezon hamsiler etkilerini göstermeye başlamış :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar