Alçaklık nerede biliyormusun ; masum insanların hayatlarını çalan, geride kalanları ömür boyu acıya düçar eden adi,insanımsı yaratıklara karşı tavır koyamamkta.
Hah işte üzülerek belirtmeliyim ki işte o kişi sen oluyorsun. Çünkü senin ve benim forum ortamında yazdığımız 2 satır yazının hiçbir hükmü yok. Neyin hükmü var biliyor musun, anlatayım da dinle:
O nefret ettiğin tecavüzcüleri, katilleri, sokaklara salan, tutuklamayan senin ülkenin mahkemeleri, savcıları, hakimleri, senin ülkenin kanunları. Amerikalı hakimler sokağa salmadı bu katilleri, fransız mahkemeleri iyi hal indirimi vermedi, buraya kadarı anladın mı?
Anladıysan devam ediyorum;
Kanun yapma yetkisi kimdedir? Cevap: TBMM.
Kanun tasarısını Bakanlar Kurulu hazırlar, kanun teklifini ise milletvekilleri verir. Ardından TBMMde görüşülür.
Azcık aydınlanma oldu mu? yoksa hala olmadı mı? Olsun , ben devam edeyim.
Bu tecavüzcüleri ve katilleri sokaklara salan kanunları ve cezaları düzenleyecek olan senin o çok sevdiğin seçtiğin malum iktidar partisi ve onun milletvekilleri.
Hala bir aydınlanma yok mu?
Yani diyorum ki, 2002 yılından beri tek başına iktidar olan bir parti var. Yıl 2019. 17 yıldır iktidardalar. Meclisteki milletvekili çoğunluğu da elinde. Ha dese 1 yılda tüm ceza hukukunu baştan sona değiştirme gücüne de sahipler. Ama bu konuda en ufak bir çabaları yok.
Sende çıkmış hala sağa sola saldırma derdindesin.
Sevgili altora, idamın gelip gelmemesi bana bağlı değil, bana kızma boşuna. İdamın gelip gelmemesi bu forumdaki ağaçseverlere de bağlı değil. Hele sana hiç bağlı değil. Senin öve öve bitiremediğin, savunmak için kendini heder ettiğin iktidardaki partide bu yetki.
Git oy verdiklerinden hesap sor, onlara gücün yetmiyorsa da gelip bize çemkirme burada.
Birisi de duygularının yoğunluğuna dayanamayıp kendini ortaya attığında topluca linç edilmekte. Alçaklık işte burada.
Şimdi git, az ötede yaşa o sahte duygularını ve acını.
Öldürülen her masum canda payı olan o seçtiğin ve çok sevdiğin siyasetçilere hesap sor, burada klavye kahramanlığı yapma bize...