ben içkiyide sigarayıda hiç sevmem...
Aynen:cat: Arkdaşlar sofu diyo bana yaw
ben içkiyide sigarayıda hiç sevmem...
Bu kısımdaki CERRAHI'nin hikayesini sildim.
bu saçmasapan hikayeyi silmeni talep ediyorum.Ne konuyla, ne anketle alakası var.Bu hikayeyi okuyup insanların ne sonuç çıkarmasını bekliyorsun?git o zaman alkol alalım mı almayalım mı konusu aç oraya yaz insanları alkolden vazgeçirmek istiyorsan(gayeni anlamasam da)
bu saçmasapan hikayeyi silmeni talep ediyorum.Ne konuyla, ne anketle alakası var.Bu hikayeyi okuyup insanların ne sonuç çıkarmasını bekliyorsun?git o zaman alkol alalım mı almayalım mı konusu aç oraya yaz insanları alkolden vazgeçirmek istiyorsan(gayeni anlamasam da)
niye saçma olacakmış...kendi din büyüklerinizden haberin yok...bunlar sallama hikayeler değildir...gerçek kişilerden rivayet edilmiştir...Samanyolu TV deki asparagas hikayelerdende değildir...gaye maye aramaya gerek yok...paylaşım topiğinde herkez özgürdür...ki sen pay çıkarmak yerine paylamayı tercih etmişsin...bende alkol ve sigara kullanıyorum...ama alana satana içene getirene götürene lanet edilmiş bir günahı işliyoruz...ne halt yerseniz yiyin banane sanane bizene onane...ama ahiret yokmuş gibi davranmayı bırakın...hepimiz bir gün öleceğiz...vücüdumuza ruhumuza verdiğimiz bu zararların hesabını vereceğiz...
CERRAHI sağol dostum...seni herkesin anlamasını umut ederim ama beyhude...
Nasıl güzel mi, Seni tatmin ettimi arkadasım.
Baştada bahsettim ya !
Alkollü falan iken kaza gecirmezsin insallah.
Bazen böyle bir müsibet bin nasihate bedel olabiliyor.
Aman o musibeti yani alkollu iken kazayı (benimle yapmada kimle yaparsan yap.) yaşamanı istemem.
Neticede insansın. Umarım bu konuda akıllı olup sonucunda kötü birşeyler yaşamadan içkili motosiklet kullanmayı (eger kullanıyorsan) bırakırsın.
Sen benim ne olduğumu yada olmadığımı bilip ne yapacaksın?Adam gibi üslup nasıl oluyor?Benim ki adam gibi bir üslup değil mi?Ağır mı konuştum da saldırı uçuşuna geçiyorsun?Bir yerin mi acıdı?Beni boşver bak ben senin kim yada ne olduğunla hiç ilgilenmiyorum mesela...ders çıkar biraz.emredvm terbiyeni takın. dini konulardan hoşlanmıyorsan bunu adam gibi bir üslupla söyle de ne olduğunu bilelim.
Eyvallah abim. Allah senden razı olsun.
İnsallah cümlemize bu ve bunun gibi yasanmıs olaylardan ders almamızı nasip eder. Allah Zaten bu olaylarıda bizim ders almamız icin yasatmamısmıdır ?
Umarım tecrube denen kazıklar ile öğrenmek yerine dersleri zarar görmeden farkına verırız ve aklımızı basımıza alabiliriz.
uslubun hoş değil...baştan sona fırça atar gibi yazmışsın..napıyosun egolarını mı tatmin ediyosun sen:mrgreen: