kendini bildikten sonra zararı yok bence..
kimisi vardır bi bira ile önünü göremez kimisi vardır bi bira ile daha atik ve çevik olur..
önemli olan insanın kendini bilmesi alkollü olsun yada olmasın gerekli önlemleri almalı ve ona göre kullanacağı vasıtaya binmesi..
![]()
Siz yine de dikkat edin mortingen,
daha uzun uzun yılları sizinle geçirmek isteyenleri üzmeyin.
:joker:
Siz yine de dikkat edin mortingen,
daha uzun uzun yılları sizinle geçirmek isteyenleri üzmeyin.
:joker:
ederim sayın denizkizi ederim sayin tanrıçam.sizi bensiz bırakmam merank etmeyin :cat::rendeer:
aslında kulanmamak gerekıyor ama hayata en cok sevdıgım seylerden bırısı moturla gezerken bıra ıcmek..:farao:
ne yapalım bu da benım bır kotu alıskanlıklarımdan bırısı.
walla içersem 1 veya 2 bira içerim (70 lik)
o da bana dokunmuyor o yüzden 1 veya 2 birayı alkolden saymıyorum
herkese aynı etkiyi vermez (çok karşı çıkan olacaktır)
2003 veya 2004 te
akşam yemeğiyle başlayan alkol alımı (beyaz şarapla başlamıştık) kırmızı sonrasında bira vs devam edip gece 4 te bostancıda polis çevirmişti (bayan arkadaş kullanıyordu arabayı) tabi alkol testi filan hatun üflemek istemiyor neyse polis bana uzattı siz üfleyin diye (bende yıllardır araba kullanırım hiç alkol testine girmemişim) bir de akşamın 7sinden beri bir fiil içmişim ne çıkacak meraktan üfledim sonuçç 69 promil alkol
hatunda bana güvenip üfleyince 119 mu 129 mu (yalanım olmasın) promil alkol çıktısonra çok dil dökdük polis amcaya
))))
neyse şöyle toplayayım kendimi kaybedecek kadar içmem olayın özü budur
Zaten yasalarda da bu koyulmuş belli bir promilin altında olduğu zaman suçlu sayılmıyorsun.![]()
Ne kadar çirkin ve bi o kadar da yalnış olduğunu bilsemde yaptığım hatalardan biridir.Ortam gerektirmediği sürece içmem ama alkol almaya müsait bi durum olursa da bi biradan fazla asla alkol almam..İçmediğim ve kibarca reddettiğim zamanlar da oldu işte bu anlarda insan motosikletten daha bi zevk alıyor..
En kısa zamanda bu kötü alışkanlığıda yenicem:cat:
Not:Kötü alışkanlık alkol almak gibi görülmesin sadece alkol ikram ettiklerinde geri çeviremiyorum, ama şuda bi gerçek ki bi biradan sonrasını reddeden bünye eminim sıfır alkolle de motor kullanmayı öğrenecektir...