İç Don

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha onu denemedim ama rezil ettiğini gördüm.Sinemadayken kız arkadaşımın yanında ortaya çıktı kız şimdi akli dengemde bi sorun olduğunu düşünüyor:queen:

antalya da giyilir mi?
sinemada nasıl ortaya çıktığını sormayacağım bile..

su aralar kessınlıkle o takımı alt ust almayı dusunuyorum...eger bı bıldıklerı olmasaydı askerler onları gıyermıydı demı ama:cat:

Hakkaten Rigel hocam "perses" nedir yahu:cherry:? Yazdığını okumadan yollarsan böyle olur işte(kendime diyorum sayın arkadaşlar:mrgreen:).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hasyün ve safyün ürünlerini alın,, çok kaliteli ürünler..

Net olarak söylüyorum ki, termal alt üst pahalı malzemeler bisiklet veya doğa yürüyüşünde işe yarayabilir, ama motosiklette asla hiçbir yardımı yok. En iyi ısıtan, alt üst takımı 10 milyona satılan streç şeklinde, askerlerimizin de giydiği yün İÇ DONLAR..!

Bende onaylıyorum:cat::cat:, gerekirse kalıp basılacak yere kalıbımı da basarım:cherry::cherry:

ya benimde hep aklımda ya askerde giydigimiz içliklerle karlarda dolanırdık kar yerdik hala içimiz yanardı ben motor pantolonundan hiç hoşlanmıyorum eminönüne gidip temin edicem donlardan:D

16 yaşımdan beri kullanıyorum(ocakta 19 oluyorum :cherry:) mükemmel bişi zaten biraz boya göre ufak oluyor giydiğinde esneyip vücut şeklini alıyor üzerinede bi kargo pantolon çektimmiydi alttanda belli olmuyo ben zayıfım bide daha kalıplı gösteriyor üst içlikte aynı gene vücudu sarıyo eldivenleride taktımmı ayaktata bot ohh kışın gezmesi bu ekipmanla süper oluyo artçı olan arkadaşlar tirtir titrerken ben hamam giibiyim:queen::queen:

Şahane paylaşım, aktarım:cat:
Yalnız ben içdonu geyinince, lastikli bel kısmı pantuldan dışarı taşıp mideme kadara çıkıyor:mrgreen: Derste tahtanın üst kısmına bişiyler yazarkene de kazak sıyrılıyor, içdonu malzemesi televolelik oluyor, sınıf kıkırdamaya başlıyor:silent:
yinede içdonun üzerine ben de tanımam arkadaş:cat:

bende şimdiye kadar kışın hep yün kışlıkları giydim, sarı renk ve karışımı tamamen yün olanlar,fevkalede güzel ısıtıyor alt üst olarak fakat bunların nylan karışım olanları var onlar hem yakıyor, hemde rahat değil, ince örmeli yün olanlar daha sağlıklı ve kullanışlı.not: birde geçenlerde tüyap fuarından dönerken üzerimde sadece kot pantolan vardı ve artçı alamak zorunda kaldım,alt üst yağmurluğu artçıma verdim onun üzerinde takım elbise olduğundan,e tabi budurumda kasıklarım üşüdü otobanda 90 100 km hızlarda sağa çektim pantolonun içine poşeti dörde katlayıp koydum felaket ısıttı.sıcak sıcak geldim. pratik çözüm olarak mecburiyet durumlarında aklınızda bulunsun.

Mersin İl Temsilcisi
bende şimdiye kadar kışın hep yün kışlıkları giydim, sarı renk ve karışımı tamamen yün olanlar,fevkalede güzel ısıtıyor alt üst olarak fakat bunların nylan karışım olanları var onlar hem yakıyor, hemde rahat değil, ince örmeli yün olanlar daha sağlıklı ve kullanışlı.not: birde geçenlerde tüyap fuarından dönerken üzerimde sadece kot pantolan vardı ve artçı alamak zorunda kaldım,alt üst yağmurluğu artçıma verdim onun üzerinde takım elbise olduğundan,e tabi budurumda kasıklarım üşüdü otobanda 90 100 km hızlarda sağa çektim pantolonun içine poşeti dörde katlayıp koydum felaket ısıttı.sıcak sıcak geldim. pratik çözüm olarak mecburiyet durumlarında aklınızda bulunsun.

demek katladdınız ha. ben 2 poşeti açık seriyorum ancak kapatyo :bounce:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

rigel bilgilendirdiğin için çok sağol.. güzel bi deneyim olmuş.. bende izmirdenim ve bahsetmiş olduğun iç donu normal dükkanımın içindeykene bile giyiyorum:) ve harika ısıtıyor hele birazda sürtünme oldumu ohh deme keyfine klimalı gibi:)

edirne uzunköprüde askerlik yapmıştım ve aynen dediğin gibi asker iç donları harika ısıtıyordu.. demek istediğimde deneyimini onaylıyorum.. bilgin için tşkler

:D Abi Sürtünme Derken NE gİBİ Yani İstedin Bazen Popomuzuda Karşıyoruz Yada Bacaklarımızı O Bakımdan Sürtünmemi

ha unutmadan bu donlar:queen: motosiklete binince özellikle scooter a bınıce pantolonu yukarı cekıyo :queen:

sitemiz nelere kadir meraktan yazdım ve lıste basıyız donda bırıncıyız:queen:

bide hanımlar için varmı diye sorulmuştu varmış buyrun altta

Naylon poşet çok iyi fikir... Bravo..

demek katladdınız ha. ben 2 poşeti açık seriyorum ancak kapatyo :bounce:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Abisi çok kötü senin için:queen:

Yün gibisi var mı!
Yalnız dikkat edin,pamuk olmasın,onlar hiç ısıtmıyor!!

Ha bu arada mecbur kalırsanız,birkaç kat gazeteyi bacaklarınıza içten sarın,hiç üşümezsiniz!

Son düzenleme:
Her ne kadar soğuğu önleyeyici elbiseler yapılsa da, şu an yaşadığım Erzincan'da hiç birisi fayda etmiyor. 21 Eylül'de motorumun bakımlarını yapıp garaja çektim valla....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar