ibretlik bir HİKAYE mutlaka okuyun

mtk

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun tabi ama hikayeye o kadar güldüm ki hala karnım acıyor :)

çok güzeldi..

kafan güzel galiba senin aşıkmısın nesin iyi oku kaza yapan mustafa gardaş arabayı sürense ali
:bounce:ayıktınmı mewzuyu?

ben durumu ayıkırım sen merak etme. avatarından da anlaşıldığı üzere yaşın benden küçük.. büyüklerinle ve bayanlarla nasıl konuşulması gerekir onu bi öğren olur mu küçüklüğüne veriyorum ve sana cevap bile vermiyorum ok:bounce:

okurken heyecanla okudum hikayeyi.. Demekki güzel yazmış arkadaş, tebrik ederim. Ama ilk aklıma gelen şey "hadi len" demek oldu.

komik, değişik, ilginç, sallama, ve amatörce bi hikaye
yasana teşekkürler :p

olay trabzonda veya çevrsinde geçse kesin inanırdım :queen::queen::queen: .

kafan güzel galiba senin aşıkmısın nesin iyi oku kaza yapan mustafa gardaş arabayı sürense ali
:bounce:ayıktınmı mewzuyu?
bence hitap şeklini değiştir yoksa burda komtan var ,hamm yapar adamı ,uf olursun :) :wiinkk:

Olayı gören polis memuru anons yapar: Tüm ekiplerin dikkatine.. Şu an E-5 İskenderun girişine doğru 120 km hızla ilerleyen bir Murat 124 ve onu son sürat geçmeye çalışan bir mobilet var.. Önlem alın.. tamam.. :queen:

Bu hikayenin fıkra versiyonu saymakla bitmez ama ben en çok şu kısmı sevdim
... kendisi genelde iyi birisidir ...
:mrgreen:

türk işi komedi.. uzun zamandır böyle kahkaha ile gülmemiştim, teşekkürler.. tipik bir yurdum insanı hikayesi. birde bu kişinin motoru mobilet değilmi? nasıl 120 km hıza dayanabilmiş? yani motorun havalanmsı lazım değil mi.
birde hacı muratı kullanan adamın hastaya verdiği cevap jenerik bir komedi :)
akıllara zarar:))

sonuna koptmm...senı bagladıgımızı unutmusum......zuhaaa...:queen:

Herşey tamamda lastigi kilitli motosiklet çekilerekte olsa nasıl 120 km hıza ulaşıyor.:mrgreen:

Hikaye güzelde bazı yerleri mantıksız:cherry:

son nokta lastık kılıtlı ıse yatak sarmıs bır motor nasıl gıder . kasnak kayışını cıkarmıssa bılemem ama yıne arka teker donecek cook tezat var

Sinek arabanın dingiline konmuş, ‘oha, amma da tozuttum ha’ demiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adama demediğiniz kalmamış . ayıp ya , ister inanın ister inanmayın , rencide etmeye hakkınız yok. muhtemelen bazı arkadaslar sen avukatamısın dicek. evet avukatayım .

gülmekten karnıma kramplar girerek okudum! evdekiler bile meraklandı kahkahalarımı duyunca. eminim çok feci bir deneyimdir ama trajikomik işte... gün içinde aklıma geldikçe hep güldüm. ben de arabanın arkasına bisiklet bağlayıp çekmiştim (ben bisikletin üzerindeydim) ne kadar zor olduğunu biliyorum. o ip seni tek yönde çekmeye zorluyor, dönmeyi geçtim, şerit bile değiştirmeye çalıştığında düşecek gibi oluyorsun. korkunç birşey. dönemiyorsun, fren de bir işe yaramıyo vs.. allah korumuş arkadaşı.

waLLa k. bakma ama tamamını okuyamadım kısmen okudum...bu arada alwayscarism mobbylette teker kitlenir...abime sordum..kendısı 10 numara mobyletcidir...!

FALLA güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.ama ne yalan söliyeyim koptum yaa resmen.internet cafede deli diyecekelr diye korktum bi ann...

Arkadaşlar ben donanım ahberden mustafa bu olayın kazazadesi yani :)olay tam olraka orhantepe mahallesi ile iskenderun merkez arasında oldu ve isteyen inanır isteyen ınanmaz bisürü atıp tutanlar olmuş olay tamamen gerçektir...az bile yazdım :cherry:

son nokta lastık kılıtlı ıse yatak sarmıs bır motor nasıl gıder . kasnak kayışını cıkarmıssa bılemem ama yıne arka teker donecek cook tezat var

laf söyledi asma yaprağı
dinlesin bal kabağı:mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşlar olayın çeşitli versiyonları var buna benzeyen otobanda murat 124 bozulur arkadaşı gelir mercedes le bağlar giderler yanından bmw son sürat geçer bizim mercedesli dayanamaz ibre 200 ü geçer ve bmw yi sollar yarış bitince bmw li şöyle der

otobanda mercedes le kapışıyodum adam beni solladı arkasından da murat 124 sellektör yapıp yol istiyodu :queen:

Arkadaşlar ben donanım ahberden mustafa bu olayın kazazadesi yani :)olay tam olraka orhantepe mahallesi ile iskenderun merkez arasında oldu ve isteyen inanır isteyen ınanmaz bisürü atıp tutanlar olmuş olay tamamen gerçektir...az bile yazdım :cherry:

laf söyledi asma yaprağı
dinlesin bal kabağı:mrgreen:
Mustafa geçmiş olsun. Ben söylediklerine inandım. Çünkü burası Türkiye havasından mıdır suyundan mıdır nedir biz olmazı oldururuz. Otomodilinin arkasına kendini halatla bağlayıp yamaç paraşütü yapan adamda var burada. İpi çözemediği için saatlerce havada asılı kalmış sonra rüzgar dinince aşağı inmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar