kafan güzel galiba senin aşıkmısın nesin iyi oku kaza yapan mustafa gardaş arabayı sürense ali
:bounce:ayıktınmı mewzuyu?
bence hitap şeklini değiştir yoksa burda komtan var ,hamm yapar adamı ,uf olursunkafan güzel galiba senin aşıkmısın nesin iyi oku kaza yapan mustafa gardaş arabayı sürense ali
:bounce:ayıktınmı mewzuyu?
:mrgreen:... kendisi genelde iyi birisidir ...
lastikler tam kilitllendi anasını satayım yerinden kıpırtdamaz oldu..
120 yle gidiyor adam yaav
Herşey tamamda lastigi kilitli motosiklet çekilerekte olsa nasıl 120 km hıza ulaşıyor.:mrgreen:
Hikaye güzelde bazı yerleri mantıksız:cherry:
son nokta lastık kılıtlı ıse yatak sarmıs bır motor nasıl gıder . kasnak kayışını cıkarmıssa bılemem ama yıne arka teker donecek cook tezat var
Mustafa geçmiş olsun. Ben söylediklerine inandım. Çünkü burası Türkiye havasından mıdır suyundan mıdır nedir biz olmazı oldururuz. Otomodilinin arkasına kendini halatla bağlayıp yamaç paraşütü yapan adamda var burada. İpi çözemediği için saatlerce havada asılı kalmış sonra rüzgar dinince aşağı inmiş.Arkadaşlar ben donanım ahberden mustafa bu olayın kazazadesi yaniolay tam olraka orhantepe mahallesi ile iskenderun merkez arasında oldu ve isteyen inanır isteyen ınanmaz bisürü atıp tutanlar olmuş olay tamamen gerçektir...az bile yazdım :cherry:
laf söyledi asma yaprağı
dinlesin bal kabağı:mrgreen: