ibretlik bir HİKAYE mutlaka okuyun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
traji komik,biraz sallamasyon,atmasyon,ajitasyon birasda motivasyon navigasyon falan filan

Valla ben hikayenin sonunda kan ter içinde uyandım saat gecenin üçüydü diye bir cümle bekliyordum...

yok artık yaa daha neler. bunu yazan arkadaşın hayal gücü baya iyiymiş heralde..arı adamın adı ilk başta mustafaydı sonradan nasıl oldu da ali oldu anlamadım hakikaten baya iyi hikayeymiş

super ya koptum eee sabah sabah:mrgreen:gecmıs olsun satoyama..

Bu iki yorumdan anladığım kadarı ile kimse doğru düzgün okumamış sonuna geldikcede başı unutulmuş. Bu kişiler bunu başkabiryertde anlatacak olurlarsa nasıl anlatacaklarını gelin siz tahmin edin.

Kimsede inanmamış.

Arkadaşın tasviri biraz abatı gibi dursada genel olarak olanlar gerçek olduğunu düşünüyorum. Anadoluda binbirtürlü soruna binbirtürlü çözüm olduğunu unutmamak gerek. Ayrıca insan hayatının en son düşünüldüğü yerler de böyle bir olayın olabileceğini unutmamak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
aliiiiiii aliiiiiiiiiii aliiiiiiiiiii ..... lannn aliiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen::mrgreen: sabah sabah gülme krizine girdim yaa

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayal gücü çok kuvvetliymiş mustafanın. :p Bana pek inandırıcı gelmedi, bu kadar abartmamış olsa neyse de...

az çok iskenderunu bilrim, ama e5 karayolun dışında bu akadar sürat yapılabildiğine inanmıyorum e-5 de süratyapsan bile uzun sürmez hemen trafik lambalarına takılırsın. hikaye bana inandırıcı gelmedi ama sabah sabah iyi geldi bana :p:queen:

Son düzenleme:
Gülmekten gözlerim yaşardı.Çok güzel uydurmuş:queen::queen::queen:
Ama mantıksız yerleri var onlarda halledilirse tam sinemalık:cat::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ö.Z.€.R;1100655' Alıntı:
Öncelikle büyük geçmiş olsun, ne yalan atayım gülmeden edemedim hele hastane bölümündeki Alinin lafına koptum. :mrgreen:
Ben daha iyisini biliyorum
Silivri Maxi de bir koca soruyo karısına "bizim çocuklar nerde?"
Kadın"Görmedim ki,tüüüü Onlar Galeria da kaldı galiba".
Bilmeyenler için aradaki mesafe 70-80 km filan
Olay gerçektir.Çocuklar Galeria güvenlikten teslim alınmıştır seneler önce.

geçen kış motoru çekerken üzerinde olan ve düşüren ben doyasıya kahkaha atarak okudum. ama tebrikler arkadaşı takdir ettim,sağlam yazıyor.

kimsenin inanmamasına şaşırdım. bende ikilemdeyim inanmakla inanmamak arasında. arkadaş bidaha çıksada olayı aydınlığa kavuştursa iyi olacak.

Beniö okuduğum en efsane şey bence MT tarihine geçecek bir baş yapıt yapmış.Nobel edebiyat ödülü verilmesi lazım.Hala gülmekten yazamıyorum.Bence bu olayı açıklığa kavuşturmasın böyle efsane olarak kalsın.Doğasını bozmayalım çocuğun,sit alanına tatil köyü dikmeyelim bırakalım yeni efsaneler yazsın.Gerçekten çok samimiyim.

aaaaaaaayy oldum ya gulmekten.gozlerımden yaslar geldı.hala guluyorummmmm ,valla cok komık cooookkk..

gecmıs olsun.allah korumus senı))))))))))))))

Mobiletin tekeri nasııl kitler,hadi kitledii,çıkar kayışını bin,hadi balatalar sıkmış diyelimm,eeee nasıl 120 yapıyorr,sıkan balataya 120 yaptır zorla, alev alır beaaa,motorun önünde ip bağlı ve hacı yavaşlayınca onu solluyoo,eee ip nereye gidiyo o ara,ipin üstünden geçmiyomuuu,bide trafikte makas ata ata gidiyoo,öyle ani mak atmalarda ,ipin çekiş gücü nasıl bunu yapıştırmıyo yeree,biraz yavaş olsalar doğru derimm belkii ama çok sasallamışlar beaaa,iskenderunda 50 mtrede bir ışık var nerdeyse hacı muro nerde 120 yapmışş:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar