İbret olsun diye kaza sonrası resmini Facebook'ta paylaştı

Gaz takili kalmis!!!!

Büyük ihtimalle gazın takılı kalması olayı bana da komik gelirdi. Ama fotoğraftaki o güzel görünen ama iğrenç performanslı elcikten ben de takmıştım ve hakikaten benimki de takılıyordu. Yan sanayi elcikle alakalı bir durum da olabilir, günahını almayalım... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Bu haberde mevzusu geçen kasksız motor kullanmanın ve ibret olsun diye paylaşılan fotoğrafın öneminden daha vahim bir mevzu var bence. Motor kullanan arkadaşın diğer insanların hayatına önem vermemesidir. Eğer çarptığı otomobil yerine bir yaya olsaydı , yayanın resmini çekip ona buna hava atıcam diye motorun önünü kaldırdım bu yayaya çarptım diyerek paylaşırmıydı. Hatta yaya hayatta kalırmıydı ve biz kasksız motor kullanmasını mı yoksa yaptığı sorumsuzca hareketimi konuşurduk. Kask kendini bağlar. Evvela o yolu kullanan diğer insanları hiçe saydığı için hayıflansa kendisi açısından daha hayırlı olurmuş. Trafikte motorları farketmeyen araçlardan şikayet ediyoruz ama farkedilmek için motorun önünü kaldırmaya gerek yok.

ya tamam adam kaskı takmayarak zaten muazzam bir hata yapmış oluyor ama vücudunun bir sürü yerinda daha kırıklar oluşmuş.. ne kardar koruma kıyafetleri de kullansak, yine de bu kadar sakat ve riskli bir şeymi motorsiklet??

arkadsımıza gecmiş olsun. ve bu da bizlere ibret olsun. bunu okuyan herkes kask takar heralde bundan sonra.acil şifalar diliyorum.

Büyük ihtimalle gazın takılı kalması olayı bana da komik gelirdi. Ama fotoğraftaki o güzel görünen ama iğrenç performanslı elcikten ben de takmıştım ve hakikaten benimki de takılıyordu. Yan sanayi elcikle alakalı bir durum da olabilir, günahını almayalım... :)
Benimde o dikkatimi çekti 1000rr gibi bi motora çin işi elcik manet takarsan canından olursun işte.Maymun olmuş motor zaten kırmızıyla altın sarısı renk uyumu nasıl bişedir ya neyse :)

arkadaşlar lütfen KOLUNUZA kask takmayın

Bir yakın tanıdığım aynı konuda bahsi geçen arkadaş gibi kaskı koluna taktı başına aldığı darbelerin yanında kask kolunda ve gövdesinde kırılmadık kemik bırakmadı bunun yanında kırılan kemikler akciğerini delerek kısmen parçaladı

Aylarca yoğun bakımdan sonra şuan kafasını vurduğundan kişiliği değişti eskisi gibi konuşamaz oldu akciğerine de zarar geldiği için solunum güçlüğü çekiyor. Motosiklete ise her ne kadar hala binmek istesede korkusunu yenemiyor.

Lütfen kafanızda kask olsa bile artçı kaskınızı elinize kolunuza takmayın. Mümkünse motosikletin arkasına bağlayın çantaya atın sırt çantası kullanın ama lütfen kolunuza takmayın

Konusu geçen arkadaşa allah acil şifalar versln kısa sürede iyileşmesi dileğiyle...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
POMPACININ MOTORA BAK. Len ben 1700 aliyom yanından geçemiyorum sıfır motorların işi bırakıyorum pompaci olcem

Aslında sadece kask takmayanların değil, açık kask takanların yada açılır kaskla çenesi açık halde gezenlerin ibret alması gereken bir fotoğraf çünkü adamın yüzü dağılmış. En güzeli Full-Face kask takmak.

İyi bari gaz kolu elinde kalmamış. :)
Neyse bari yemiş gibi görünelim.
Acil şifalar olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar