Bu konu çok güzel bi konu. Çok güzel cevaplar var. Alakalı veya alakasız. Ben üye olmadanda bu konuyu çok okumuştum. Arada yeni üyeler geliyor. Çoğalıyorlar. Arada bi hortlatmak gerek diye düşündüm. Yeni üyeler bakalım neler görmüş ibrelerinde ::gazla::Sevgili MT Dostları :cherry: Şuan çok şaşırdım sene 2007 ve bu konuyu ben açmıştım:cherry: Ozaman ehliyetim felan yoktu babamda 2 zamanlı Coba vardı onu sürüyordum:cherry: Ve bu hesabımın şifresini unuttuğum için şu an kullandığım hesabı açtım:cat: Sene 2012 konu şans eseri karşıma çıktı (adem80'e bu konuyu yeniden fortlattığı için teşekkürler):cherry: 1993 mesaj atılmış 100 sayfalık bir konu olmuş:santa: Ozamanlar hiç tahmin etmemiştim :bounce: Neyse neden bunları yazdım bilmiyorum ama :sunny: Saygılar içinde eser miktarda sevgi dahilinde:queen:
tatlı hız ybr le 130 u görerek tecrübe kazanmış bugün :santa:
TeVeSe'mde aşağıdaki fotoğraftakini gördüm desem inanırmısınız ?
http://img10.imageshack.us/img10/2110/20120316007.jpg
İnanmazsanız.136 gördüm.
:bounce:
Boş viteste 159 :mrgreen:
PCX ile 115.. Devir kesici olmasa neler görür de. Gerek yok. :cat:[
Boş viteste değilYaptığı son hızı gösteriyor ya
Nabalım
![]()
Bu konu çok güzel bi konu. Çok güzel cevaplar var. Alakalı veya alakasız. Ben üye olmadanda bu konuyu çok okumuştum. Arada yeni üyeler geliyor. Çoğalıyorlar. Arada bi hortlatmak gerek diye düşündüm. Yeni üyeler bakalım neler görmüş ibrelerinde ::gazla::