ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

kendi motorum gt 250 ile 130
tayfun abinin motoru ile adana dönüşü 2 kişi gt 250 ile 130

fazlasına gerek yok gibime geldi :))

bu arada motor deviri 8-9 bin civarı idi :)

ben 75 gördüm...aranıza katılabilirmiyim...lüüüüttttffffeeennnnnnn..............

Sevgili MT Dostları :cherry: Şuan çok şaşırdım sene 2007 ve bu konuyu ben açmıştım:cherry: Ozaman ehliyetim felan yoktu babamda 2 zamanlı Coba vardı onu sürüyordum:cherry: Ve bu hesabımın şifresini unuttuğum için şu an kullandığım hesabı açtım:cat: Sene 2012 konu şans eseri karşıma çıktı (adem80'e bu konuyu yeniden fortlattığı için teşekkürler):cherry: 1993 mesaj atılmış 100 sayfalık bir konu olmuş:santa: Ozamanlar hiç tahmin etmemiştim :bounce: Neyse neden bunları yazdım bilmiyorum ama :sunny: Saygılar içinde eser miktarda sevgi dahilinde:queen:
Bu konu çok güzel bi konu. Çok güzel cevaplar var. Alakalı veya alakasız. Ben üye olmadanda bu konuyu çok okumuştum. Arada yeni üyeler geliyor. Çoğalıyorlar. Arada bi hortlatmak gerek diye düşündüm. Yeni üyeler bakalım neler görmüş ibrelerinde ::gazla::

TeVeSe'mde aşağıdaki fotoğraftakini gördüm desem inanırmısınız ? :)

20120316007.jpg

İnanmazsanız. :) 136 gördüm. :) :bounce:

Bisiklet ile yokuş aşağı 56, ibre tam çalışıyor haa bi çinli motor en az 70 gösterir o hızda :p

Bu konu çok güzel bi konu. Çok güzel cevaplar var. Alakalı veya alakasız. Ben üye olmadanda bu konuyu çok okumuştum. Arada yeni üyeler geliyor. Çoğalıyorlar. Arada bi hortlatmak gerek diye düşündüm. Yeni üyeler bakalım neler görmüş ibrelerinde ::gazla::

Şu 299-295 vs. neyse onu gören arkadaşın muhabbeti çok fena olmuş adamı yaşamaktan soğutmuş MT'liler...:cherry:

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Ulen konu benim ben söylememişim:santa: 250 chopper veee ibrenin sonuuu:cherry: Ama hala beni geçenler vardı:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar