Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2009 Kymco Xciting 250i 140 KM yapıyo zaten sınırlayıcı var duz yolda da 140 rampa asagıda 140 bilen bilir kusadası izmir arası otobanda guzl rampalar var ama rampa duz yol farketmiyo xciting 140 yapıyor.
kuba 125 ibre 120 ama çubuk 120 yi geçti 0 ın altına geldi suzuki an125hk ibre 120 ben 110 bisan lıfan ibre 140 ben 125 honda activa ibre 100 ben 91 pejo ibre yok taksiye göre 135 veeee honda cbr 1000 ben tam 245 gördüm
Adana -Mersin 15 dk. 278 km/h Arka oturakta çanta bağlıydı iki defa durup onu düzelttim. Bir defada kaskı sıkılaştırdım. Hayatımda hiçbir şey bukadar adrenalin yaşatmamıştır. Allah herkese kazasız belasız yaşatmayı nasip etsin.
Zn 125 130 sanırım çünkü ibre 120 nin aşağısındaydı.Basmaz diyeceksiniz ama Antalyayı bilenler bilir Falez otelin ordan kaptırdım migros kavşağına kadar bastım ama motor gidiyordu:mrgreen:
şu 130 bastım ama yol rampa aşşaaydı, patlicak sandım , çok korktum zor durdum, herkes inanır sen inanmassın tarzı açıklamalara hastayım
bastım dediysen basmışsındır, nie böle açıklamalara gerek duyarız acep
evet geçen gün motoru beygir ölçümüne sokdum lift makinesi üstünde 160 vurdurduk :mrgreen: üstelik saçlarım bile bozulmadı rüzgarda yemedim olduğun yerde 160 görmekde ayrı bir keyif risksiz %100 güvenli kasksız :mrgreen: