scooter la tek 120 gordum ustune yatarak otabandabıde vıdeom var ark tırstı 110 na geldıgımde yavasla dedı :queen: :queen:
usta egzostuna 3 delik attır daha iyi kaçar benim ibre yetmiyor :queen:
pasa dalga gecmıyon deme ? :queen: tam olarak neresıne actırdın ? sesı nasıl cıkıyo ?
arkasına 3 delik attırdım motor rahatlıyor tabi sesi güzel çıkıyor bozulmuyor sesi sadece biraz daha tok çıkıyor:cat:
benım egsozun cıkısında ek bı boru var ve boru krom dıs muhafazanın ıcınde oraya delık atılmazkı ya tam bı tarıs etsen yada resmını koysan benım egsoz avatrda gozuku
t.madde kardeşim egsost delmeye falan kalkma racerdan once 3scooter parcaladım ben bır tanesı hala yarı saglam hepsının egsostu delıktı bırınde bombostu ıcı ses guzeldı en sonunkıde 8mm matkapla 3-5tane delık war 1.cisi suan 100ykr yakıosan delınce 200ykr yakıcaksın... performance artması cok farklı bı yane performansın dusucek neden dıe sorarsan egsost tek bır yerden hava verecegıne 3-5yerden werıo bu arada performancende dusuo sakın egsostun orjınal kalsın cok ıstısan gıt bı performance egsost al 100lıraydı sanırım ama sakın deldırme
eywallah cok sagol :cat: 120 goruyom o yeter :queen: motoru cok sevıyom resmını koyamaıom yapamıom ama
http://tr.netlog.com/__aLeVi__GeNc_
bu sayfa benım sayfam burda resımlerı var ve 110 wurdugı vıdeo da var