ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

135 km gördüm mct 250 var ama motor çok titriyo birde rüzgar çok etki ediyo diğer motorlarda bu oluyomu merak ediyorum

CBF 600 artci ve topcase varken 185 gordum ama sonra tirstip daha fazla basamadim :D

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
innovanın ibreyi sona dayadım 140km :bounce: yokuş aşşağı düze 130km gördüm bi cup için dehşet bi hız diyebilirim hele bide ibreniz kılı kılına doğruysa :cat:

Adana-Mersin arası otobanda çok kısa bir süre 265 gördüm,ve motor son limitinde değildi henüz. Tabiki şimdiki motorumla değil, 1993 Yamaha YZF 750 exup, motor bu;

üff baba bu cenazeler hala gidiyomu:silent:

Son düzenleme:
suzuki gsx r1 ile ben arkada artçı olmama rağmen 260 gördük ama ben artık kafamı dik tutamıyodum yapışmıştım muratcığıma artık dursun diye dürtmekten parmağım acımıştı manyak herif ya delinin de delisi canım kankam benim onun gibi motor kullanan bir daha görmedim virajlara 250yle jet gibi girio valla hayranıyım onun belki size atıyorum gibi gelebilir ama istemeyen inanmayabilir

Son düzenleme:
suzuki gsx r1 ile ben arkada artçı olmama rağmen 260 gördük ama ben artık kafamı dik tutamıyodum yapışmıştım muratcığıma artık dursun diye dürtmekten parmağım acımıştı manyak herif ya delinin de delisi canım kankam benim onun gibi motor kullanan bir daha görmedim virajlara 250yle jet gibi girio valla hayranıyım onun belki size atıyorum gibi gelebilir ama istemeyen inanmayabilir

ben inanmak istemiyorum ve inanmıyorum da :cherry:

birde o hızla viraja girrse yana yatması lazım ve iki kişi yani ne kadar ustada olsa o hızla motor kesin kayacaktır çünkü yolların yapımında verilen eğimin belli bi hız yapma ve kayması hesaplanır yani dever yapılır o hızı yani 250 yapabilmesi için virajlarda o yolun nascar arabalarının yarıştığı bir pist gibi olması lazım.

birde o hızla viraja girrse yana yatması lazım ve iki kişi yani ne kadar ustada olsa o hızla motor kesin kayacaktır çünkü yolların yapımında verilen eğimin belli bi hız yapma ve kayması hesaplanır yani dever yapılır o hızı yani 250 yapabilmesi için virajlarda o yolun nascar arabalarının yarıştığı bir pist gibi olması lazım.

:bounce: :bounce::bounce:

inşaat bölümü okuyorumda hep hesap ediyoruz oradan bilgiler karayolu dersi sayesinde herbişeyi hesapladık :)

viraja zaten tek kişi giriyor benle değil ii ookursan ben kendim gözümle gördüm yapamayanlarada diyecek bişiim yok ama o yapabiliyor

ibremde ne gördüğüm pek te önemli değil aslında da yine de 130 u biraz geçtim.şu anda o kadar gitmiyor.
ama benim için önemli olan seriliktir.:)şehir içinde seni her vites değişiminde arkaya atmak istemesi çok güzel.insan deşarj oluyor:)gerginliklerin her viteste geride kalıyor.aklına takılan herşey.:)

daha ötesi yok elbette.:)ama o rüzgar fırtınaya dönüşmesin isterim....:)

Ben Caracal ile 120 gördüm rüzgar rahatsız etmese daha fazla giderdi...:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Bizim otobanda 280-290-300(göstergede gördüğümüz hızlar) gibi hızlarla yattığımız virajlar düz yol öyleyse.:p

O vakit hayat bir halüsinasyondan ibaret:p

pardon bu virajlar hangi virajlarda 250 ile giriyosunuz 2 kisi hemde? ah bu arada ben 120 yada 140 dan sonra gormuyorum tirsiyom hem topu topu 170 yapan bi makina altta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar