suzuki gsx r1 ile ben arkada artçı olmama rağmen 260 gördük ama ben artık kafamı dik tutamıyodum yapışmıştım muratcığıma artık dursun diye dürtmekten parmağım acımıştı manyak herif ya delinin de delisi canım kankam benim onun gibi motor kullanan bir daha görmedim virajlara 250yle jet gibi girio valla hayranıyım onun belki size atıyorum gibi gelebilir ama istemeyen inanmayabilir
birde o hızla viraja girrse yana yatması lazım ve iki kişi yani ne kadar ustada olsa o hızla motor kesin kayacaktır çünkü yolların yapımında verilen eğimin belli bi hız yapma ve kayması hesaplanır yani dever yapılır o hızı yani 250 yapabilmesi için virajlarda o yolun nascar arabalarının yarıştığı bir pist gibi olması lazım.
birde o hızla viraja girrse yana yatması lazım ve iki kişi yani ne kadar ustada olsa o hızla motor kesin kayacaktır çünkü yolların yapımında verilen eğimin belli bi hız yapma ve kayması hesaplanır yani dever yapılır o hızı yani 250 yapabilmesi için virajlarda o yolun nascar arabalarının yarıştığı bir pist gibi olması lazım.
pardon bu virajlar hangi virajlarda 250 ile giriyosunuz 2 kisi hemde? ah bu arada ben 120 yada 140 dan sonra gormuyorum tirsiyom hem topu topu 170 yapan bi makina alttasuzuki gsx r1 ile ben arkada artçı olmama rağmen 260 gördük ama ben artık kafamı dik tutamıyodum yapışmıştım muratcığıma artık dursun diye dürtmekten parmağım acımıştı manyak herif ya delinin de delisi canım kankam benim onun gibi motor kullanan bir daha görmedim virajlara 250yle jet gibi girio valla hayranıyım onun belki size atıyorum gibi gelebilir ama istemeyen inanmayabilir