İbrahim & Özge 'ye Ömür Boyu Mutluluklar ...

Allah bır yastıkta kocatsın ibrahim.Yazık oldu be kardeş şu dunyada topu topu kac bekar vardı napıp edıp senıde evlıler kervanına kattılar,senıde kaybettık ararsın bekarlık gunlerını :queen: :rendeer: :queen:

vayyyy.........çok güzel bir haber ibrahim, sana ve eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkta kocatsın :rendeer:

iyidir evlenmek iyidir........:bounce:

Super Moderator
mutluluklar dilerim kardeşim
allah bi yastıkda kocatsın
ömür boyu mutluluklar
aranızda olamasamda kalbim sizle:rendeer::wiinkk:

Super Moderator
Bütün kurs çalışanları aynı gün evleniyor galiba, Gelişim'de çalışan Selahattin bey de aynı gün evleniyormuş, gerçi çok iyi tanımam ama, hani lastik olan:p

Hayatınızdan bile daha uzun zaman sürecek mutluluk, dağları değil dünyayı deldirecek kadar sevgi dilerim...:rendeer: Kocamak için bir yastığa bile ihtiyaç duymayın, yarım yastıkta bile hep beraber, hep mutlu, hep aşk dolu uzun yıllar geçirin...:rendeer:

Daha Siteden Kimse İle Tanışmadan İLk Tanıştığım kişidir İbrahim Abi. 150+masraflarla tekirdağdan Dahada ucuza almıştım ehliyetimi SAyesinde.. Ehliyetimi ALırken Büyük yardımları Oldu. Gelişim Sürücü Kursunu GElişim Yapan Adam... Tebrik Ederim İbrahim Abi.

Evlendikten sonra bu Tarafa GElirseniz;Tekirdağda Yiyeceğiniz İlk TEkirdağ Köfteleri Benden :mrgreen: ÖZER :p

ula o bişeymi bana bedava ehliyet verdi...çekilişle ama...:pfuar çekilişi bana çıktı ne tesadüf dimi...:queen:Allah ondan razı olsun...

10 numara adam 10 numara insan kaç numara koca olacağını artık yenge bilir...:queen:

yahu İbrahimin bugüne kadar bir kişinin kalbini kırdığı görülmüşmüdür bana söyleyin...bir Allhın kuluda desinki bana yamuk yaptı yanlış yaptı...hadi bakalım...yenge şanslı abi buldu böyle layt erkeği ...:cherry:

Allah mesut bahtiyar etsin,tebrikler :)

Saygınızı ve sevginizi hiç kaybetmezsiniz inşallah :)

GKN

kücük ibo büyümüşte evleniyomuşii hayırlı olsun canım benim, allah bi yastıktta kocatsın , konvoy yapmıyomuyuz :p

Ömür boyu mutluluklar dilerim İbrahim bey kardeşim :mrgreen: Navigasyona lokasyonu giriş yapta, kaybolup nikahıda kaçırma :p

ula o bişeymi bana bedava ehliyet verdi...çekilişle ama...:pfuar çekilişi bana çıktı ne tesadüf dimi...:queen:Allah ondan razı olsun...

10 numara adam 10 numara insan kaç numara koca olacağını artık yenge bilir...:queen:

yahu İbrahimin bugüne kadar bir kişinin kalbini kırdığı görülmüşmüdür bana söyleyin...bir Allhın kuluda desinki bana yamuk yaptı yanlış yaptı...hadi bakalım...yenge şanslı abi buldu böyle layt erkeği ...:cherry:
Mete abi çok çok sağol iyi dileklerin için Sana seviyorum seni güveniyorum :p

Allah mesut bahtiyar etsin,tebrikler :)

Saygınızı ve sevginizi hiç kaybetmezsiniz inşallah :)

Çok çok teşekkürler Amin...

kücük ibo büyümüşte evleniyomuşii hayırlı olsun canım benim, allah bi yastıktta kocatsın , konvoy yapmıyomuyuz :p
Ya büyümüşüm dimi :p

al benden de okadar inş mutlu olurlar :) :rendeer:
Çok teşekkürler....
Mutluluklar dilerim ALLAH cc bir yastıkta kocatsın... :rendeer:

Amin çok çok teşekkürler

Yahu motoru sattık hepinizden koptuk valla.Şimdiden tebrikler İbo.:mrgreen:
Ya Metin abi bak bende size uydum ....
Ömür boyu mutluluklar dilerim İbrahim bey kardeşim :mrgreen: Navigasyona lokasyonu giriş yapta, kaybolup nikahıda kaçırma :p
Teşekkür ederim komtanım gürkanım... Yok len ben kullanmıcam bu sefer... :p

Allah cennette de ebedi evlenmek nasip eder inşallah....
Amin çok çok teşekkürler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------

vayyyy.........çok güzel bir haber ibrahim, sana ve eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkta kocatsın :rendeer:

iyidir evlenmek iyidir........:bounce:

Vay Sinan abi sende burdasın he çok çok teşekkür ederim abicim...

Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dilerim...
Teşekkürler...

Allah bır yastıkta kocatsın ibrahim.Yazık oldu be kardeş şu dunyada topu topu kac bekar vardı napıp edıp senıde evlıler kervanına kattılar,senıde kaybettık ararsın bekarlık gunlerını :queen: :rendeer: :queen:
Dur ya daha evlenmeden hemen moralimi bozma yav...
mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın..
Teşekkürler kaptan :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ibrahim ve özge ömürboyu sağlıklı mutlu günlerde hepbirlikte olun inşallah,allah biyastıkta kocatsın

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Çok doğru :cat:

İbrahim ve Özge'ye tekrar bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. :rendeer:
Süper damat olmuş ibo :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar