mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın..
Daha Siteden Kimse İle Tanışmadan İLk Tanıştığım kişidir İbrahim Abi. 150+masraflarla tekirdağdan Dahada ucuza almıştım ehliyetimi SAyesinde.. Ehliyetimi ALırken Büyük yardımları Oldu. Gelişim Sürücü Kursunu GElişim Yapan Adam... Tebrik Ederim İbrahim Abi.
Evlendikten sonra bu Tarafa GElirseniz;Tekirdağda Yiyeceğiniz İlk TEkirdağ Köfteleri Benden :mrgreen: ÖZER![]()
ooooooo...
mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın...
Mete abi çok çok sağol iyi dileklerin için Sana seviyorum seni güveniyorumula o bişeymi bana bedava ehliyet verdi...çekilişle ama...fuar çekilişi bana çıktı ne tesadüf dimi...:queen:Allah ondan razı olsun...
10 numara adam 10 numara insan kaç numara koca olacağını artık yenge bilir...:queen:
yahu İbrahimin bugüne kadar bir kişinin kalbini kırdığı görülmüşmüdür bana söyleyin...bir Allhın kuluda desinki bana yamuk yaptı yanlış yaptı...hadi bakalım...yenge şanslı abi buldu böyle layt erkeği ...:cherry:
Allah mesut bahtiyar etsin,tebrikler
Saygınızı ve sevginizi hiç kaybetmezsiniz inşallah![]()
Ya büyümüşüm dimikücük ibo büyümüşte evleniyomuşii hayırlı olsun canım benim, allah bi yastıktta kocatsın , konvoy yapmıyomuyuz![]()
Çok teşekkürler....al benden de okadar inş mutlu olurlar:rendeer:
Mutluluklar dilerim ALLAH cc bir yastıkta kocatsın... :rendeer:
Ya Metin abi bak bende size uydum ....Yahu motoru sattık hepinizden koptuk valla.Şimdiden tebrikler İbo.:mrgreen:
Teşekkür ederim komtanım gürkanım... Yok len ben kullanmıcam bu sefer...Ömür boyu mutluluklar dilerim İbrahim bey kardeşim :mrgreen: Navigasyona lokasyonu giriş yapta, kaybolup nikahıda kaçırma![]()
Amin çok çok teşekkürler...Allah cennette de ebedi evlenmek nasip eder inşallah....
vayyyy.........çok güzel bir haber ibrahim, sana ve eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkta kocatsın :rendeer:
iyidir evlenmek iyidir........:bounce:
Teşekkürler...Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dilerim...
Dur ya daha evlenmeden hemen moralimi bozma yav...Allah bır yastıkta kocatsın ibrahim.Yazık oldu be kardeş şu dunyada topu topu kac bekar vardı napıp edıp senıde evlıler kervanına kattılar,senıde kaybettık ararsın bekarlık gunlerını :queen: :rendeer: :queen:
Teşekkürler kaptanmutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın..
yahu İbrahimin bugüne kadar bir kişinin kalbini kırdığı görülmüşmüdür bana söyleyin...bir Allhın kuluda desinki bana yamuk yaptı yanlış yaptı...hadi bakalım...yenge şanslı abi buldu böyle layt erkeği ...:cherry: