İ5 Notebook tavsiyesi lütfen. (Dell, Acer, Hp) Notebboktan anlaynlar lütfen buraya...

Arkadaşlar yarın linklerini verdiğim bu 3 notebooktan birini satın alacağım. Üçüde i5 işlemcili HP, Acer ve Dell. Ofiste kullanacağım için ekran kartının pek önemi yok çünkü oyun oynamıyorum. Benim için önemli olan nette gezinme hızı, video, fotoğraf ve office programlarının kullanımı. Tavsiyelerinize göre seçim yapacağım.

HP L0F27EA İ5-5200U 4GB 500GB 2GB VGA 15.6

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-l0f27ea-i5-5200u-4gb-500gb-2gb-vga-15-6-fdos-180512635

Dell 3543 B20F45C i5-5200U 4GB 500GB 2GB VGA
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dell-3543-b20f45c-i5-5200u-4gb-500gb-2gb-vga-dos-177486271?gclid=CKyM7LbMqccCFYvKtAodIzQFdQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#product-information

ACER E5-571G-İ5-5200U 4GB 500GB 2GB GT820M 15.6
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-e5-571g-i5-5200u-4gb-500gb-2gb-gt820m-15-6-181360638

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yarın linklerini verdiğim bu 3 notebooktan birini satın alacağım. Üçüde i5 işlemcili HP, Acer ve Dell. Ofiste kullanacağım için ekran kartının pek önemi yok çünkü oyun oynamıyorum. Benim için önemli olan nette gezinme hızı, video, fotoğraf ve office programlarının kullanımı. Tavsiyelerinize göre seçim yapacağım.

HP L0F27EA İ5-5200U 4GB 500GB 2GB VGA 15.6

http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...5-5200u-4gb-500gb-2gb-vga-15-6-fdos-180512635

Dell 3543 B20F45C i5-5200U 4GB 500GB 2GB VGA
http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...scxid=14489-145818-2357-0#product-information

ACER E5-571G-İ5-5200U 4GB 500GB 2GB GT820M 15.6
http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...-i5-5200u-4gb-500gb-2gb-gt820m-15-6-181360638

Hocam öncelikle şunu söylemeliyim bilgisayarların hepsi Fdos

yani windows değil :)

freedos bu -yani bilgisayarı açtığınızda karşınızda bunlar görünecek-

3.png

bilgisayarda öncelikli amacınız ofis programları ise windows yüklü bir bilgisayar alın

windows yaklaşık değeri 300tl olan işletim sistemidir ve bu fiyat windows yüklü bilgisayarlarda satış fiyatına dahildir bazı satıcılar ucuz ürün satmak için işletim sistemsiz bilgisayar satarlar eve gelip bilgisayarı açtınız mı işletim sistemsiz olduğunu fark edersiniz sonra korsan::blusssh:
veya linux :cherry:

windows'lu istiyorsanız vatan bimeks teknosa'dan alın -teknosa ve gold'u tercih etmem şahsen en iyisi vatan-

gelelim hangisi olduğuna ekran kartları aynı 2gb 820m
işlemciler eski nesil mi bilmem ivy bridge herhalde bu paraya hashwell olmaz herhalde :) -"important" gelirse açıklar-

ama gerek hdd'in 500 olması hem de fiyat uygunluğundan dolayı eski nesil olduğunu düşündüm

taşınabilirlik olarak HP özellik olarak da hp :cat:

acer ve dell 2 çekirdek -sanal çekirdek bile yok hani :mrgreen:- ayrıca kasalar kötü tasarımlı

Son düzenleme:
Freedos olmasına fazla takılmayın. Ufak bir araştırmayla işletim sistemi için ürün anahtarı bulup satın alabilirsiniz. İşlemciye neden bu kadar önem veriyorsunuz bilmiyorum ancak bana göre sistemin en önemli bileşeni ekran kartıdır. Seçeneklerinizden biraz daha pahalı olsada uzun seneler sıkıntısız kullanacağınız şu laptopu öneririm.
https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook75

marka olarak da asus, dell, lenovo, toshiba tercih et, özellikle hp ye yaklaşma derim ben

Hocam öncelikle şunu söylemeliyim bilgisayarların hepsi Fdos

yani windows değil :)

freedos bu -yani bilgisayarı açtığınızda karşınızda bunlar görünecek-

http://www.freedos.org/images/screenshots/3.png

bilgisayarda öncelikli amacınız ofis programları ise windows yüklü bir bilgisayar alın

windows yaklaşık değeri 300tl olan işletim sistemidir ve bu fiyat windows yüklü bilgisayarlarda satış fiyatına dahildir bazı satıcılar ucuz ürün satmak için işletim sistemsiz bilgisayar satarlar eve gelip bilgisayarı açtınız mı işletim sistemsiz olduğunu fark edersiniz sonra korsan::blusssh:
veya linux :cherry:

windows'lu istiyorsanız vatan bimeks teknosa'dan alın -teknosa ve gold'u tercih etmem şahsen en iyisi vatan-

gelelim hangisi olduğuna ekran kartları aynı 2gb 820m
işlemciler eski nesil mi bilmem ivy bridge herhalde bu paraya hashwell olmaz herhalde :) -"important" gelirse açıklar-

ama gerek hdd'in 500 olması hem de fiyat uygunluğundan dolayı eski nesil olduğunu düşündüm

taşınabilirlik olarak HP özellik olarak da hp :cat:

acer ve dell 2 çekirdek -sanal çekirdek bile yok hani :mrgreen:- ayrıca kasalar kötü tasarımlı

Dostum öncelikle cevabın için teşekkür ederim. İşlemcilerin hepsi yeni 5. nesil i5 5200. İşletim sistemi olmadığ için zaten fiyatlar bu kadar uygun. Kendi elimde Vin7 Ultimate işletim sistemim mevcut evde onu kuracağım. Sanırım bu üç notebookta 2 çekirdek zaten. Birkaç forumda daha araştırmama göre en çok öneri,len Dell oldu. Sanırım Dell alacağım ama hala kararsızım açıkcası...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum öncelikle cevabın için teşekkür ederim. İşlemcilerin hepsi yeni 5. nesil i5 5200. İşletim sistemi olmadığ için zaten fiyatlar bu kadar uygun. Kendi elimde Vin7 Ultimate işletim sistemim mevcut evde onu kuracağım. Sanırım bu üç notebookta 2 çekirdek zaten. Birkaç forumda daha araştırmama göre en çok öneri,len Dell oldu. Sanırım Dell alacağım ama hala kararsızım açıkcası...

Hp ısınma sorunu yaşatabilir

acer genellikle önerilen bir marka değil

dell alın

asus'dan uzak durmanızı tavsiye ederim.

markası için para verirsiniz, kailtesi ve müşteri hizmetleriyle bildiğin çin malı ı alırsınız.

ne hikmetse bilgisayardan anlıyor geçinenlerin çok tuttuğu bir markadır. evde yatan, ayda yılda bir kullanılan masaüstünde iki asus anakart bozmuş, üstüne 6 ay kullanımla asus laptop anakartı bozmuş biri olarak söylüyorum. evet, garantiden yaptılar ama 6 ayda bozulan zamazingoyu altın yaldızlara sarsan ne fayda?

öte yandan işyerimde kullandığım, günde 14 saat çalışan, çantamda türkiye turuna çıkan hp makineleri 4-5 yıl kullanıyorum. makine artık çağdışı kalıyor da öyle değiştiriyoruz yine de tık demiyor.

hp, dell, toshiba iyidir. acer da fena sayılmaz.

asus bunlarla kıyaslanmamalı, çinli'nin iyisi diyebiliriz yani öondial drift gibi bir şey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
asus bunlarla kıyaslanmamalı, çinli'nin iyisi diyebiliriz yani öondial drift gibi bir şey.

bilgisayarları motorlara benzetmek güzel fikirmiş :queen::queen::queen:

Casper=Arora YEBERE

Forumdan Uzaklaştırıldı
acer aspire 5755g kullanıcısıyım. Aldıgım zamanda iyi bilgisayarlardandı ama parçaları kötü. Cidden arora ybr gibi. Bilgisayarımda 6gb Ram 4 gb Ekran kartı var ama fıss aldığım günden beri

Samsung i5 laptop kullanıyorum, ben memnunum ısınma vs olmadı.3 yılını doldurdu.Dustu, after effect projelerin vs yaptim banamısın demedi.Sarji hala 2.5 3 saat gidiyor. benelli tnt 250 gibi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
casper masaüstü pc kullanıyorum i7 işlemci 16 gb ram gt640 2 gb

performans desen yok ama ıslak kıyafetleri çok iyi kurutur iyi ısınıyor elektrikli soba niyetine kullanıyorum :queen:

Casper performansı =
mobylette-luxamatic.jpg

samsung ta bakabilirsiniz aslında wordwide garanti veripte dünyada en az servis geri dönüşü alan markalardan birisi

ben şu an eskide olsa i3 model bir sultra kullanıyorum gayet stabil ve düzgün çalışıyor ekran kartı onboard
iş yerinde 2cil ekran bağlıyorum sunum vs yaparken çok iş görüyor we güç tasarrufu modunda işlemciyi %50 ile olarak kısıtlamama rağmen pek bir takılma yaşadığımı söyleyemem

acer çok kaliteli,sıfır aldım 2 ay sonra garantiden ekran kartı deyişti,belli zamandan sonra ekran menteşi kırıdı,sonra hardk disk kendinden geçti,şimdi laptopu açıyorum 10 sanıye sonra kapanıyorum,kaliteden ödün vermiyor acer,bana satana hergün güzel dileklerimi okuyorum
Paran çoksa,stres arıyorsan,küfürbaz hayto olacaksan acer al
ACERDEN UZAK DURRRR!!!!!!!!!!!!

Birkaç pc satıcısı, forumlar ve sizinde tavsiyenizle Dell sipariş ettim. En büyük etken kasa sağlamlığı, osınma olmaması, genel anlamda sorun çıkarmamsı ve servise gerek olmadan yerinde parça değişimi. Umarım menun kalırım...

hp alacaksan pavilion serisi alma. ısınma sorunu varmış. ben probook kullanıyorum, genel olarak memnunum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar