arkadaşlar çok yanlış yapıyorsunuz, bu motorların sürücüleri, motorlarıyla daha çok bütünleşen insanlar ve birçoğumuzdan daha çok motorcular. trafikte pek hazzetmesem de yine de saygı duyuyorum.
bence dalga geçmeyin
Ötekileştirdiğimiz insanların zevklerını , hayata bakışlarını ,ideolojilerini ;eglence kaynagı yapıp dalga gecmeyı seven bir milletiz.Ne zaman foruma baksam benzer baslıklar var .Bir de hit alıyor. İyıce tıksındırıcı bır tad vermeye basladı.Sankı bırılerının işi gücü yok sahibinden sitesinde ki bu tur ılanların avcılıgını yapıyor
bunlar nerden baksan ben sahibinden.com'da motosiklet araştırmaya başladığım günden beri var. muhtemelen yıllardır da var. neden yeni peydah olmuş gibi yapıyoruz, onu anlamadım. bence adamın aynası varsa veya o minvalden sizin güvenliğinizi tehlikeye sokacak bir hamlesi yoksa "size ne"den öteye söylenecek söz yok.
size ne hakketen? beğeniyorsan alırsın beğenmiyorsan almazsın. insanların zevkiyle alay etmenin anlamı, insaniyeti, güzel yanı var mıdır? ben yapmam güzel de bulmuyorum, genel olarak bu türden modisikasyonları yapan insanların stereotipleriyle uzaktan yakından alakası olmayan bir hayat yaşıyorum ama bu forumda bunlarla alenen alay edilmesini gerçekten saldırganca ve aşağılayıcı buluyorum. bunlara forumda nasıl izin veriliyor anlamıyorum.
yahu azıcık empati yapın kendinizi o ilanı veren insan yerine koyun. ne hissederdiniz, bunu düşünün. eminim bu "aha mallara bak ne yapmışlar" minavalinden yazı yazanların hayatlarında aldıkları kararlara bir taraflarıyla gülüp alay edecek yüzlerce insan vardır. ancak insana yakışan başkasının yaptığına -kendine zarar verme ihtimali olmadığı middetçe karışmamaktır.
hımm evet angaradaki ybcirler çok mal yea.
ben sadece internette gezinirken böyle bir ilan gördüm ve şaşırdım BENİM komiğime gitti başkaları da görsün biraz eğlensin diye konu açıp paylaştım ''forum kurallarına aykırı olmadığı sürece'' bu forumda heşeyi yapabilirim ve bu admin dışında kimseyi ilgilendirmez zorunuza gitmesin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
ben ilk defa gördüm şahsen. kimseyi aşağılamadım bu güne kadar sadece biraz güldüm ve başkalarının da gülüp eğlenmesini istedimama gine sizin kendi fikrinizdir sonuçta ben karışamam. yanlış anlamayın size karşı kesinlikle negatif bir tavrım yok iyi forumlar
![]()
hocam bence kazın ayağı dediğiniz gibi değil. olmamalı. sizin satmak istediğiniz bir motor hakkında benzeri şekilde "ah ah şapşala bak ne biçim de saçmalamış" gibi bir başlık açılsa ne hissedersiniz? sizin zevkinizi de (benim zevkimi de onun zevkini de) beğenmeyecek, aptalca bulacak onlarca insan çıkabilir. insanlar motosikletlerini satmaya çalışıyor, bu şekilde düşmanca ve aşağılayıcı yaklaşamaya kimsenin hakkı olmamalı. komiğimize gitmek hakkı diye bir hak pek çok şey için yok. mesela sizin inancınız benim komiğime gidebilir, yaptığınız meslek komiğime gidebilir, motosikletinizin rengi komiğime gidebilir, kıyafetinizin renk seöimi komiğime gidebilir. bunların bazıları yasalarca veya forum kurallarınca korunmuştur bunları komik bulduğumu söyleyemem. ama insanlığın yazılı olmayan kurallarınca bu türden size zararı olmayan şeylerle alay etmek hoş bir davranış değildir. yapılmamalıdır.
biraz esprisi olsun diye hani bi film vardı ya içinde ''I see that people'' geçiyodu onun içinönerinizi dikkate alacağım :cat: