I see that apache :D

Adamlar yüz yılın apacileri. Bunların dedeleri de 64 jawalara aynılarını yapmıştır kesin. Adamın geninden şüphe ederim be o neydi öyle :D

Çoşkun abicim ne güldüm ya, :queen: Allah da senin yüzünü güldürsün. :cherry:
Bırak satın almayı, bi tur atsana deseler binmem. Bu nedir yaaa :santa:

bilmiyorum yani karşısına geçip bakmıyorlarmı...etrafındaki herkes aynı kafada da, akıl veren mi yok anlamıyorum ...

Bir ürün bir mal bu kadar neden çirkinleştirilir...

yahu orada bardaklığın işine ...yolda çaymı kalır çorbamı bardakta....

sonra da satmaya kalkarlar kendi kafasına sokmuş sokuşturmuş heryerine bişeyleri....

Beylerrr :pale:

Kendi motorumla Çankaya'da kuryelik yapıyorum ve her zaman bunlarla karşılaşmak gibi bir şanssızlık içerisindeyim.Bugün bayır çıkarken yanımdan bunlardan biri geçti.Aman Allahım o nasıl iğrenç bir ses, kulağım çınladı.Soba borusunu geçtim kanalizasyon borusu takıyorlar artık.Ama aldanmayın bu kadar uğraştıklarına.Motorlar berbat halde, sadece dışına uğraşıyorlar.

İşin ilginç yanı güzel kızlarda hep bunların arkasında.Bizimkine daha karşı cinsten kimse oturmadı.Memleketimin kızları bayılıyor apaçilere :)

Beylerrr :pale:

Kendi motorumla Çankaya'da kuryelik yapıyorum ve her zaman bunlarla karşılaşmak gibi bir şanssızlık içerisindeyim.Bugün bayır çıkarken yanımdan bunlardan biri geçti.Aman Allahım o nasıl iğrenç bir ses, kulağım çınladı.Soba borusunu geçtim kanalizasyon borusu takıyorlar artık.Ama aldanmayın bu kadar uğraştıklarına.Motorlar berbat halde, sadece dışına uğraşıyorlar.

İşin ilginç yanı güzel kızlarda hep bunların arkasında.Bizimkine daha karşı cinsten kimse oturmadı.Memleketimin kızları bayılıyor apaçilere :)

bunu biraz daha açarmısınız :cherry:

Kro kızlar onlar, boşuna üzülme. 50 tane ... olsa birini vermem demeli o tip kızlara.

THAT ! Puhahhahhahhahhhhaaauuuaa :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Kendimi çok kötü hissediyorum :)

Kro kızlar onlar, boşuna üzülme. 50 tane ... olsa birini vermem demeli o tip kızlara.

şimdi daha iyi anladım teşekkürler bende boşu boşuna adamlar 600 lükleri 1000 likleri sadece zevk için mi alıyo demiştim kendi kendime :cherry:

Her zaman derim yine diyorum. Bu motoru sevecek kızın 6 nokta körler derneğine üyeliği olmalı :p
Bazı kızlar hariç, dış kopartası kötü ama iç dünyası güzel kızlarda var. :mrgreen:

Bu öndeki aynaları takma amacı nedir acaba? Ciddi ciddi soruyorum :pl:

Hindistandan Ankaraya göç etmiş bu arkadaşlar...
1_indian-truck-decoration.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

YAMAHA R6 tarzıyla takas düşünülüR.

Hadi yine yaşadınız R6'cılar...

daha önce paylaşılmıştı...o zamanda satılıklardı...hala satılıklar...sanırım hep satılık kalacaklar...
o kadar para istemeleri normal...üzerlerinde 10 motora yetecek aksesuar var...10 korna vs vs
-----------------------------------------------------------------------------------------------
iğrenç adamlar ya...ben kendimi midesi sağlam sanırdım...bunlar benide solladı...

ankara da askerlik yaptım ve birkaç tane gördüm bende şaşırdım ilginç geldi, ses sistemi falan yapmışlar.
meşhur angara motoru :p oynak apaçi bunlar :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

yamaha görse toplatır hepsini alın size motor der ::151::

Yamaha görse bu motorları fabrikaya geri çağırır ne bu böyle ya. Üstündeki zımbırtıları sökmeye koydukları fiyat kadar işçilik isterler..

Bunları ankarada AOÇ. de kafese kapatacan üzerine de apaçileri beslemek yasaktır yazıp aç susuz bırakacan. En son 10 bin km önce yağ değişmiştir o motor. Yamahadan yetkili biri görse elinden alır motoru tazminat davası açar ürünü kötülemekten :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar