I phone X 5899 TL :) Teklif var ısrar yok

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
İş için Mac & Ios
Zevk için PC & Android

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben anlamam, iş yerinde müzik dinlemek istediğim zaman açıyorum çalma listemi ve akşama kadar durmadan müzik çalsa şarz en kötü ihtimal %70 lere iniyor ve neredeyse tüm oyunları kasmadan oynatıyor ve seside gayet yeterli çıkıyor.

neden bahsediyorum? LG G2'den bahsediyorum. biraz eskilerde kalmış olsada benim işimi görmesi önemli ve görüyor. yaptığım şeyler;

1- müzik dinlemek.
2- oyun oynamak.
3- google drive(excel tablosunda puantaj tutuyorum)
4- online alışveriş ve fatura ödüyorum.
5- telefon görüşmesi ve mesajlaşma.
6- mobil veri açıp pc için modem olarak kullanırım. 36 mb/ps hız çıktı ve ping 10 civarıydı sanırım. hız çok fazla ve ping süper, online oyun oynamak için cep telefonumu kullanabilirim.
7- internet paylaşımını açıp arkadaşlarıma internet veriyorum.

bu kadar. bu işleri iyi görüyor ve şarjı uzun süre dayanıyor. yani faturalı hattımın 2000 tl limiti var ve gidip taksitle niçin yeni bir telefon alayım ki?

----gelin bunları bir iphone 5s ile yapın bakalım hangilerini yapabileceksiniz ve hangilerini yapamayacaksınız? "iphone 5s" kasa olarakta boy olarakta dört dörtlük çok güzel bir telefon fakat ios varya ios beni deli ediyor. yani kendi ihtiyaçlarım bunlar ve başkaları bunlara ihtiyaç duymuyor olabilir. muhtemelen kullananlar zaten ihtiyaç duymuyorlar. yani iphone sahibi olup bilgisayar sahibi olmayanlar var.

lg g2 telefonumun ekranı kırıldı ve 130 liraya aldım kendim taktım ve devam kullanmaya. şimdi 3 farklı yerinde yine kırıklar var ama sorun teşkil etmiyor benim için.

telefon iyice öldükten sonra yeni bir "lg g2" daha alırım belkide ucuz ikinci el "lg k10" alırım belli olmaz. "iphone 5s" alabilirim fakat şarj konusunda can sıkıcı ve mobil veri açıp bilgisayar için modem yapamıyorsunuz yada ben öyle sanıyorum. eğer modem yapılabiliyor ise cahilliğimi giderin arkadaşlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar