İ.H Karadeniz (Ağustos 2014)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayran kaldım :) Çok güzel Emeğinize sağlık hepinizin. DAha iyileri nasip olur inşallah.

Tek kelimeyle muhteşem bir gezi olmuş,sayenizde bizde gezmiş olduk, yolunuzda bahtınızda hep açık olsun inşallah....

Merhabalar
Yüreğinize sağlık.Teşekkürler.
Bilg.
Sayg.

harika gerçekten. yollarınız açık olsun.

Adventure, Esgel, Survival, 32diş. Beğeninize ve güzel mesajlarınıza teşekkür ederim.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:15 ----------

sıtkı abi bunca dostu bir arada görmek güzel oldu doğrusu.
fotolardan her zamanki muhabbet ortamını yaşadığınız belli.
allah neşenizi daim etsin.

Çok teşekkür ederim Mehmet Hocam.
Uzun zaman oldu. Özlettin kendini.:)

Paylaşım için çok sağolun gözümüz gönlümüz doydu resmen :cat:

Yine muhteşem bir gezi yapmışsınız, bunu bizlerle paylaştığınız için emeğinize teşekkür ediyorum. Gezi, katılanlar, yiyecekler , eğlenceniz ve motorlar
mükemmel. Merak ettiğim İ.H ne anlama geliyor, özelse açıklamak zorunda değilsiniz. Daha nice güzel gezilerinizi görmek dileği ile , kalın sağlıcakla...

Ne gezi be of size:thumleft:benim'de boyle gezecegim arkadaşlarım olurmu bir gün bilmem imrendim valla işiniz rrastgele her şey gönlünüzce olsun

hepiniz süpersiniz geziniz anlatımınız vede yemekleriniz lokmayı cok güzel götürmüşsünüz valla afiyet olsun hepinize art moto akademiden hepiniz kurs mu aldınız acaba merak ettim bende gecen yıl almıştım yine olsa yine alırım egitim şart kalın sagşıcakla

Motosikleti
Paylaşım için çok sağolun gözümüz gönlümüz doydu resmen :cat:
Güzel mesajınıza teşekkürler Turan. :cat:

Yine muhteşem bir gezi yapmışsınız, bunu bizlerle paylaştığınız için emeğinize teşekkür ediyorum. Gezi, katılanlar, yiyecekler , eğlenceniz ve motorlar
mükemmel. Merak ettiğim İ.H ne anlama geliyor, özelse açıklamak zorunda değilsiniz. Daha nice güzel gezilerinizi görmek dileği ile , kalın sağlıcakla...

İ.H. İhtiyar Heyeti anlamına geliyor ki, grup arkadaşlarımla birlikte hepimiz 50'li yaşlardayız.(Hatta bu gezide aramızda olmayan bir arkadaşımız 67 yaşında.) Türkiye'nin değişik şehirerinden olan bu arkadaşlarımızla her yıl 08.08 tarihinde, 7 yıldır buluşup benzer geziler yapıyoruz. (Bu 7. idi) Bunun yanında biraraya gelip yaptığımız birçok güzel etkinlik var.
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler A.Coşkun.:cat:

Ne gezi be of size:thumleft:benim'de boyle gezecegim arkadaşlarım olurmu bir gün bilmem imrendim valla işiniz rrastgele her şey gönlünüzce olsun
Mutlaka olacaktır Karalı. İyi şeyler için emek sarfetmek gerekiyor. Biz de yıllardır grup arkadaşlarımızla güzellikler uğruna emek sarfediyoruz.
Güzel yorum için teşekkürler.:)

hepiniz süpersiniz geziniz anlatımınız vede yemekleriniz lokmayı cok güzel götürmüşsünüz valla afiyet olsun hepinize art moto akademiden hepiniz kurs mu aldınız acaba merak ettim bende gecen yıl almıştım yine olsa yine alırım egitim şart kalın sagşıcakla
Çok teşekkürler Adanalı.
Evet, hepimiz Art Motoakademi öğrencileriyiz. Yaklaşık 6 yıldır Art Motoakademi ve Uğur Ertekin'le içli dışlıyız. Ve bir çoğumuz Roadar Üyesi.:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
on numara beş yıldız full+full gezi :)
bu yıl okudugum en guzel gezi raporu bu.
eline saglık Sıtkı.Yolların hep açık ve keyifli olsun

Motosikleti
on numara beş yıldız full+full gezi :)
bu yıl okudugum en guzel gezi raporu bu.
eline saglık Sıtkı.Yolların hep açık ve keyifli olsun
Çok teşekkürler Savaş. :cat: Beğenmen beni sevindirdi. :thumleft:

MCV

Çok güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım.Arkadaşlıklar çok hoş.Kafa dengi olmanız takdire şayan.
Zaten başka türlü bu geziler yapılamaz.Mekanlar,yemekler,resimler süper.Zevkle okudum.
Paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
Çok güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım.Arkadaşlıklar çok hoş.Kafa dengi olmanız takdire şayan.
Zaten başka türlü bu geziler yapılamaz.Mekanlar,yemekler,resimler süper.Zevkle okudum.
Paylaşım için teşekkürler
Çok teşekkür ederim MVC.
Dediğiniz gibi, kafa dengi arkadaşlarla herşey çok güzel oluyor. :cat:

müthiş bir gezi olmuş.. vakit ayırıp bizlerle bu kadar cok fotograf paylasmanız cok güzel tekeriniz düz bassın insanı iştahlandıran gezilerinizin devamı gelmesi umuduyla :cat::bestmt:

Motosikleti
bmw f650 cs
Çok harika bir gezi olmuş bende okur iken en az sizler kadar gezmiş oldum teşekkürler

Motosikleti
müthiş bir gezi olmuş.. vakit ayırıp bizlerle bu kadar cok fotograf paylasmanız cok güzel tekeriniz düz bassın insanı iştahlandıran gezilerinizin devamı gelmesi umuduyla :cat::bestmt:
Güzel yoruma teşekkürler Utk. :)

Çok harika bir gezi olmuş bende okur iken en az sizler kadar gezmiş oldum teşekkürler
İnşallah birlikte de gezeriz Nadrov. Yorum için teşekkürler. :cat:

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Fotoğraflarla ben bu kadar eğlenebildiğime göre sizler nasıl eğlenmiş belli oluyor.

Maşallah.

Süper bir gezi olmuş , emeğinize sağlık, her gördüğüm resimde benim motorla girilir mi buraya, buradan geçebilir miyim acaba diye düşündüm, bir yandan da günün birinde böyle eğlenceli bir grubum olsun diye hayal ettim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar