Hyundainin AYIBI !

acilin verdiği linkinde ilk sırada Vw golfte adam hiç airbag açılmamış demiş ve aracın içinden hiç fotoğraf koymamış airbag lere dair? Sadece dışarıdan 3 fotoğraf vermiş

Bunlar bana internette markaların biribirini kötülemek için açılmış yanlı kunular olduğunu düşündürüyor

Öyleler zaten. Mesela toyota da açmamıştı bir defasında hava yastığını.Bunlar o kadar hassas aletler.Millet sanıyor ki 200 km hızla duvara girsek hava yastığı var.Kurtarır bizi.Sen onu geç hocam. :) Değil hava yastığı.Çift kişilik yorgan koysan yine olmaz.Bir yere kadar yarar sağlayacaktır.Sadece o kadar.

Ne saçma şey yahu karşı markalardan biri çekmiş hurdalıktan 1 fotoğraf koymuş.1 tane fotoğraf var direksiyon gözükmüyor.Adın ne sanın ne, kaza nasıl oldu ölen kalan var mı sonraki işlemler ne oldu? attığın ve gelen mailin fotoğrafını koy bakalım.

Böyle şey olmaz arkadaşlar 1 tane fotoğraf var Hyundai aldım hava yastığı açılmadı diyor bu karalamadan başka bir şey değil.

Ben de gideyim çekeyim Renö hurdalığından bir fotoğraf Renölar çok dandik diyim var mı böyle iş...

Denizli İl Temsilcisi
usta benim bir akrabam dünya devi bir markaya dava aççmıştı davacısı kazanmıştı baya bi tazminata mahkum olmuşlardı o araba alttan hasar almadıysa o kazada adımı değitiririm

Yahu model falanda belirtilmemiş nerden bileceğiz 10 hava yastığı olduğunu???

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hava yastıklarının açılabilmesi için belirli açılardan belirli darbe şiddetlerine maruz kalmaları gerekir. 10 hava yastıklı bir araç taklada atsa hiç bir hava yastığı açılmayabilir. hava yastıklarının çalışması için emniyet kemerinin takılı olması gerektiği gibi yolcu koltuğunda ağırlık sensörleri vasıtasıyla yolcu olup olmadığı tespit edilip kaza anında gerekmiyorsa yolcu hava yastıklarının açılmasını öneleyen sistemler mevcut. kazanın oluş biçimi ve araçta yolcu bulunmaması gibi faktörler birleşince hiçbir hava yastığı açılmadan kaza atlatılabilir. habere gelince ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bilemem ama şunuda unutmamak gerekiyorki otomobil firmaları aracın a dan z ye tüm parçalarını kendileri üretmez. fren- abs tertibatını, direksiyon tertibatını, klima tertibatını, hava yastığı terbibatını gibi sistemleri konularında uzmanlaşmış (bosch, trw, hitachi vb.) firmalara ürettirirler. yani hyundai de kullanılan hava yastığı sensörü, modülatörleri, sistem beyinleri gibi parçaları uyumlu olan başka otomobil markasının bir modelindede kullanılıyor olabilir. kore malı otomobiler avrupa ve japon araçları ayarında tabiki olamazlar. malzeme kaliteleri büyük rakipleriyle boy ölçüşmeye yetmez, bunuda fiyat farkları ve janjanlı donanımlarıyla kapatmaya çalışırlar. araç kaliteleri tabiki düşük olacaktır fakat hava yastığı gibi çarpışma testleriyle bağımsız kuruluşlarca test edilip onaylanan bir sistemde hata yapmazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar