hiç ugrasma al hondayı sen de kurtul bizde kurtulalım
Yorumlar için teşekkür ederim ama sizleri müşkül bir duruma soktuğumu düşünmüyorum..Bilakis forumda güzel bir sohbet konusu açtığımı düşünüyorum.Benim HONDA almam seni hangi konuda kurtarır anlayamadım doğrusu myheart...
Ayrıca boy arkadaşımda kendi çapında birşeyler yazmış...Cevap vereyim; Arkadaşım ben 10 yıldır motosiklet kullanıyorum ama race tarzı ve 250cc üstü motorsiklet sahibi olmadım hiç.Bu nedenle bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan fikir edinmek için açtım bu başlığı.Ben burada geyik muhabbeti olsun diye soru sormadım insanlara...Ayrıca bu kadar ciddi birisi isen,geyik olarak gördüğün başlığa neden cevap veriyorsun ????Bence sen bilmediğin değil bildiğin konularda yorum yap.(En azından benim hakkımda)
Mesajımı ciddi olarak algılayan ve ciddi cevaplar veren herkese çok teşekkür ederim...[/QUOTE]
özer;madem güzel bir sohbet konusu actında,neden şaka olarak söylenmiş bir cümleye böyle tepki veriyosun bende bunu anlayamadım,sonuçta espiride sohbetin bir parcasıdır.
sorunada gelince,imkanın ve yeterli tecrüben varsa tabiki 600f,hoyosung hem marka kalitesi olarak hemde model olarak 600f ve hondanın yanına yaklaşamaz:wiinkk: