Hyosungfanclub.com un admin i serdar başkan ı kaybettik.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah Ailesine tanıdıklarına sabır versin.
insanın yakın bir tanıdığı olunca çok kötü oluyor canım yanıyor...:salut:

Son aldıgım habere gore buyukcekmecede hastanedeler aılesı cenazeyı almak ıcın beklıyor...

Ah be Serdar 600 rr son karar der dururdun son boylemı olacaktı kardesim...

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah kımseye göstermesin böyle acı....

beykoz da bir mezarlığın önünden geçerken dikkatimi çekti bitane yazı :

Bizde gezerdik sizin gibi , siz de geliceksiniz bizim gibi !!!

Herkes ölümlü şu dünyada .ALLAH ölümün bile hayırlısını versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 PM ----------

Kaza yapmıs ama ayrıntılar kesın olmadıgı ıcın bısey dıyemıyorum...

oofff :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

şimdi hyosung fun cluba baktım dogrudur. arkadaşımızı sanırım kaybettik falan neden oldu nasıl oldu ? Onun bilemiyoruz.. CEnazesi Ne Zaman Ve Nereden Kalkacak? GÖrkem Neredesin ?

Allah rahmet eylesin, ailesine ve hepimize sabır versin. Ara sıra girerdim o siteye de, eminim onun da faydalı bilgilerini okumuşumdur. Dualarım seninle..

şimdi hyosung fun cluba baktım dogrudur. arkadaşımızı sanırım kaybettik falan neden oldu nasıl oldu ? Onun bilemiyoruz.. CEnazesi Ne Zaman Ve Nereden Kalkacak? GÖrkem Neredesin ?

Kaza nedeniyle vefat etmiş fakat nasıl olmuş nerde olmuş şimdilik bilgi yok sadece b.çekmece hastanesinde olduklarını öğrendik

birbirimize daha dıkkatli olalım demekten baska elden ne gelir su mubarek ıftar saatı dua etmekten baska elden ne gelir

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Allah Ailesine tanıdıklarına sabır versin

Konuyu Toplam 28 Üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
karasahin, oğuz-antalya, shule, auffenn, ugurapay+, yalnız_kurt, s3ns4t10n, tuyra, VaScO1925, Burçin&İlker+, 2rule, HeadbaNgeR+, By_StaR, paradiseizmir, RoLa, HercuL, sysroot, okan_style, sessizsakin, Nemrut, tbk_1980

Allah rahmet eylesin serkan başkan.600 RR son kaRaR...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar