- Motosikleti
- Harley Davidson Softail 107
Aslında bu başlığa ayna konnusunda daha fazla birşey yazmak istemiyordum, ama gel görki bilinçli ve bu işlerden anlıyan birilerinin birşeyler yazması gerektiğini gördüm.
Körü körüne marka ve firma karalamak çok kolay tabiki. Hele bu karaladığınız firma piyasaya yeni giriyorsa, vurun abalıya olayı...
Daha önce hayalbuysa adlı üyemize cevaben fuarda aynalı halini görürsün demiştim. Bu tamamen kişisel bir düşüncem idi, çünkü elimdeki katalogda motorun aynalı bir fotoğrafı vardı ve fuarada aynalı gelir diye düşündüm.
Ama gel görki tüm dünyadaki fuarlarda olduğu gibi Türkiye deki fuarda da motor aynasız gelmişti.
Bende çok şaşırmış "neden acaba" diye düşünürken bu motorun concept olduğu geldi aklıma, yani bu motordan henüz üretilmemişti. Hyosung un elinde sadece bir adet vardı ve bütün fuarlara bunu gönderiyorlardı.
Hala neden aynasız olduğunu düşünürken diğer firmaların concept modellerini araştırdım. İlginç bir sonuç çıktı ortaya...
Bakınız HAYALBUSA bir mesajında ne demiş :
... ve bakınız yine Motoshow 07 İstanbul fuarıonda sergilenen hepimizin görüp incelediği Suzuki B-King modeli :
Aaa ayna yok, Suzuki dandik firma. Biz Türklerle dalga geçiyor
Bakınız tekrar Suzuki B-King, web de bulduğum bir foto :
Bu aşağıdaki resimde Yamaha V-max, buda konsept ve bundada ayna yok :
Yok canım Yamaha da dandik firma, onlarda bizi ciddiye almıyorlar.
Bir Yamaha daha, tabi buda konsept :
Bakın bu güzel iki scooter da Honda dan, aaa onlardada ayna yok :
Bu Honda da dandik firma canım, bizi adam yerine koymuyorlar.
Devamında birşeyler yazmaya gerek var mı artık?
Efendim büyük firma kalmadı şimdilik, birdahaki bahara inşallah... :king:
Körü körüne marka ve firma karalamak çok kolay tabiki. Hele bu karaladığınız firma piyasaya yeni giriyorsa, vurun abalıya olayı...
Daha önce hayalbuysa adlı üyemize cevaben fuarda aynalı halini görürsün demiştim. Bu tamamen kişisel bir düşüncem idi, çünkü elimdeki katalogda motorun aynalı bir fotoğrafı vardı ve fuarada aynalı gelir diye düşündüm.
Ama gel görki tüm dünyadaki fuarlarda olduğu gibi Türkiye deki fuarda da motor aynasız gelmişti.
Bende çok şaşırmış "neden acaba" diye düşünürken bu motorun concept olduğu geldi aklıma, yani bu motordan henüz üretilmemişti. Hyosung un elinde sadece bir adet vardı ve bütün fuarlara bunu gönderiyorlardı.
Hala neden aynasız olduğunu düşünürken diğer firmaların concept modellerini araştırdım. İlginç bir sonuç çıktı ortaya...
Bakınız HAYALBUSA bir mesajında ne demiş :
Böyle şeyler neden olmaz büyük firmalarda..... Çünkü adı üstünde büyük firmadır. 9 kere düşünürler 1 kere iş yaparlar.....
Medyaya dağıttıkları fotoğrafları özene bezene çekerler ondan....
... ve bakınız yine Motoshow 07 İstanbul fuarıonda sergilenen hepimizin görüp incelediği Suzuki B-King modeli :
Aaa ayna yok, Suzuki dandik firma. Biz Türklerle dalga geçiyor
Bakınız tekrar Suzuki B-King, web de bulduğum bir foto :
Bu aşağıdaki resimde Yamaha V-max, buda konsept ve bundada ayna yok :
Yok canım Yamaha da dandik firma, onlarda bizi ciddiye almıyorlar.
Bir Yamaha daha, tabi buda konsept :
Bakın bu güzel iki scooter da Honda dan, aaa onlardada ayna yok :
Bu Honda da dandik firma canım, bizi adam yerine koymuyorlar.
Devamında birşeyler yazmaya gerek var mı artık?
Böyle şeyler neden olmaz büyük firmalarda..... Çünkü adı üstünde büyük firmadır.
Efendim büyük firma kalmadı şimdilik, birdahaki bahara inşallah... :king: